Čekaj, ja moram biti iskrena kao uvijek. Ti si posvojila dijete i sve ti je jasno kao bijeli dan. Što, kako, zašto. Unatoč tome, objavljivala si priče na rodi, stavljala si slike sa rođendana na fejs? Sama si dobrovoljno o sebi iznosila PRIVATNE I TAJNE podatke. Kažeš da si bila na tv-u i govorila o posvojenju. Ja ne pratim i ne znam, ali nevjerojatno je da si nakon svega računala na anonimnost.
Protresla si jastuk od perja u vjetar i sada pitaš gdje je to perje i zašto se je sa njim netko poigrao. Zato što si mu ti dozvolila! Pogriješila si! To se tako ne radi!

Ovo bi nam svima mogla biti opomena da ono što je pod nickom, lozinkom i tko zna čim nije tajno. Uvijek može postati javno. Nije pitanje hoće li, nego kada će. Ovisi o situaciji i o tome koliko netko ima interesa. A opet, tih koji imaju interesa uvijek se nađe. Ljudi ko ljudi.

Ja im ne vjerujem. Više ne smijemo pisati ni o kolačima, suncu i mjesecu. Naći će se onih koji bi u recept umjesto šećera namjerno stavili sol. Tako je to danas. Sve nagrbavo. Čovjek je čovjeku vuk. Odavno znano.