Kako upravo moja obitelj prolazi kroz ne baš lijepo razdoblje, željela bih upozoriti sve potencijalne posvojitelje i one koji su posvojili.
Naime jedna osoba (još nisam saznala tko ali je upućena u cijelu moju priču o posvajanju koja je počela 2007g.) na facebooku je otvorila profil samo zato da bi na stranici Tražim davno izgubljenu prijateljicu ili prijatelja(koja se također nalazi na facebooku) odala sve potrebne informacije o mojoj obitelji i našem posvojenom djetetu od imena prezimena pa čak i adrese (to ne znam od kud je iskopala) i navela dotičnoj da je to sve našla na Rodinim stranicama, nakon čega je profil obrisala. Kako je naše posvajanje bilo tajno i podaci se nisu smjeli odavati biološkoj obitelji ovaj potez smatram vrlo nekorektnjim i krajnje bezobraznim, jer nadam se da ako ovo čitaš nisi svjesna što si napravila jer ne znaš pozadinu pove priče. Moje dijete zna da ima sestru od samog početka ali ju ne želi vidjeti. I zašto je onda netko imao potrebu, i to koja hrabrost anonimno odavati da naš profil i moja priča (koja je sada maknuta sa foruma) odgovara upitu te osobe. Meni se sad dotična koja je dobila naše podatke prijeti kako ima našu adresu, telefon i da zna u koju školu nam dijete ide i kako da mi sada spavamo. Sram Vas bilo, i Bog Vas kaznio.
A vi drage moje pazite koje informacije u svojoj euforiji veselja ili tuge djelite jer moglo bi vas koštati nakon par godina kada nađete sreću.
A tebi koja se petljaš tamo gdje ti nije mjesto nadam se da ću te naći i da ćeš se bar na trenutak osjećati ovako kako se sada osjeća moje dijete, moj suprug i ja. To ne bih poželjela ni crnom vragu.