Results 1 to 4 of 4

Thread: Upisnina za vrtić

Default Upisnina za vrtić

Mi smo upisani u privatni vrtić za koji nam je rećeno da se plaća kao državni budući da zbog nedostatka mjesta u državnim, grad sufinancira ( V.G., tako su nas uputili u više gradskih vrtića u koji smo išli pitati za mjesto, te istu priču dobili u dotičnom vrtiću u koji smo upisani ), no evo iz vrtića dobila dvije uplatnice, a na jednoj stoji " upisnina " 250,00 kn. Ja osobno nisam znala da tako nešto postoji, prosvjetlite me.
    Ta uplatnica je naslovljena na vrtić, a druga za usluge vrtića na fizičku osobu. To mi je isto čudno.
    Last edited by cappy; 06.02.2014 at 08:40.

jelena.O's Avatar

u nekim vrtoćima privatnim ima ta nulta svota kaj se plača kod dolaska, valjda je to to. inače to postoji samo na početku.

znaš li nekoga ko ide od prije u taj vrtić, da ti potvrdi da posle plačaš samo jedan račun
    Last edited by jelena.O; 06.02.2014 at 09:07.

Quote Originally Posted by jelena.O View Post
    u nekim vrtoćima privatnim ima ta nulta svota kaj se plača kod dolaska, valjda je to to. inače to postoji samo na početku.

znaš li nekoga ko ide od prije u taj vrtić, da ti potvrdi da posle plačaš samo jedan račun
    Ma ne poznam nikoga. Ne znam opće koga da tražim u vrtiću da popričam s njim, upoznala sam samo pedagogicu, i nekoliko teta ( da, da u dva tjedna adaptacije - nekoliko teta).To me isto kopka ( izmjena teta ) i planiram ih pitati kako to da su stalno druge, no opće se pribojavam bilo kaj reći a da ne ispadne kao prigovor ili negodovanje. Isto tak, dala sam teti papir gde piše da D. ima alergiju na mlijeko kravlje i bjelanjak 1.razred, na što mi je odgovorila da donesem svoje mlijeko dva dana u tjednu kad su mliječni obroci. Čitam dolje da je takva praksa i u drugim vrtićima glede alergičara, da roditelji nose svoju hranu.

Pozdrav. I mi smo dobili onfo iz privatnog vrtica koji planiramo upisati da se placa jednokratna cifra od 500,00 kn tj upisnina? Je li to praksa u svim privatnim vrticima ili?