Pokazuje rezultate 1 do 50 od 59

Tema: Isključivo dojena beba izgubila na težini

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bakkar je već kontaktirala pedijatra.
    Zvala sam pedijatra, rekao je da ga stavljam na prsi svaka dva sata, i češće ako traži, i po danu i po noći, da ga budim i hranim pa makar i samo par minuta i da u utorak-srijedu ili dođem njemu da ga vagne ili da zovem patronažnu pa ćemo onda vidjeti što dalje! Kaže da ne paničarim ako je dijete ok-spava, puni pelene i nije nezadovoljno!
    Bakkar, ja sam bila u vrlo sličnoj situaciji. I vjeruj mi kad ti kažem da znam kako ti je i što se brineš da ga ne izgladnjuješ i da mu ne uskraćuješ neke važne nutrijente ...
    I zato sam se sad vratila da ti predložim da nazoveš patronažnu, da je zamoliš da izvaže dijete još jednom kako bi na istoj vagi vidjela ima li napretka.
    Ako baš nema napretka (nikakvog dobitka), onda se najavi pedijatru, zamoli da pregleda dijete i zbog soora (najčešće se radi o bijelim naslagama u ustima koje, kad istrljaš, ostavljaju crvene fleke ili o sedefastom prosijavanju, kao biser ili školjka, u usnoj šupljini ili o vrlo crvenoj guzi s osipom... rjeđe je dijete samo jako naduto i ima problema s vjetrovima, ili vrlo nezadovoljno na dojci jer ga boli dok guta) i da provjeri jezik, ima li dijete skraćeni frenulum (ovo bi nadam se primijetili u rodilištu).

Ako ti pedijatar preporuči dohranu, javi se.
    Posljednje uređivanje od BusyBee : 10.02.2014. at 00:51

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •