Gledam mu svaki dan usta, bijele naslage ima nakon dojenja 10-tak minuta, inače ih nema, pa mislim da nemamo soor! I da, nažalost, još smo sa šeširićima... Svaki dan pokušavamo bez njih, pred kraj podoja kad su mi bradavice već dosta navučene i kad više nije jako gladan ili kad se samo želi umiriti, ali nema šanse! Uspijem mu još nekako "uvaliti" lijevu, posisa par puta i onda se odmakne i počne divljati! Desnu mu ne uspijem ni uvaliti, ta bradavica se izravna čim maknem šeširić i on je pokuša uhvatiti! Legnem ga na jastuk u krilo i pokušavam mu s dvije ruke "utrpati" što više areole, ali on poživčani već drugi-treći pokušaj i dreči ko lud dok ne vratim šeširić i on onda samo mirno nastavi!
Znam da njega šeširići dodatno umaraju i stvarno više ne znam kako ga namjestiti bez njih, a i meni daju neku sigurnost kad ga odmaknem i vidim mlijeko u njima-onda znam da vuče :-S Jer stalno čitam o osjetu "otpuštanja" mlijeka, a ja to ne osjetim... Osjetim nekakve "trnce" dok vuče, ali nikakve "navale" i neke ogromne količine koje same cure... A nakon podoja ručno uspijem i po 40 ml iz jedne izdojiti pa pretpostavljam da ipak ima dosta!