-
A ide nekako...
Uveli smo dohranu, ali i dalje se trudim max forsirati prsa! Svakih 3-4 sata napravim mu 60 ml AD, to obično pojede sve i onda dam prsa da nastavi koliko hoće! Između isto nudim cicu, nekad baš sisa, nekad se samo s njom umiruje i uspavljuje! Ako ne posisa baš previše, izdojim se i to dam sljedeći put umjesto AD-a! Navečer oko 10-11 dajem zadnji AD i noć samo sisa i tako do 7-8 ujutro i to i dalje pazim da nije dulje od 2, max 3 sata! Dnevno ima 5-7 dodavanja AD-a i izdojenog, ovisi o danu! U četvrtak idemo na vaganje pa ćemo vidjeti ima li pomaka!
Ono što me sada muči i s čim se borimo su ojedine na guzi otkad smo uveli AD koje su jučer baš bile najgore, skoro do krvi! Mijenjam ga svaka 2-3 sata ili kraće ako osjetim da je pokakan (i dalje kaka često i prije kakanja se i dalje dosta muči, napinje i plače), operem guzu fiziološkom, pustim da se osuši na zraku i namažem kremom! Jučer i danas sam špricala Octeniseptom prije Sudocrema(inače ga ne koristim osim sada jer mu je baš jako zajedeno oko guze i ispod kesice) jer me bilo strah da se ne inficira! Malo je danas bolje, ne bude li do sutra većeg poboljšanja-idemo pedijatru!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma