Dakle ova rajnglica se ogulula izvana. Guljenje je pocelo nakon samo par pranja u sudjerici
http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/00232788/
Inoks posude se ne mogu guliti pa si tu sigurna, ali neka od onih sacastih dna pustaju nesto crno nakon pranja. Imam jednu skupu rajnglicu s tim simptomom, marke Beghoff. S druge strane imam neku rjnglicu iz pevca nepoznate marke i smijesne cijene, nikakvih problema. Kao ni s nekim posudama iz konzuma koje su se pokazale kvalitetne a jeftine (npr rostilj tava). Jednostavno kako naletis. Isto i ona robna marka xxxlesnine (ne mogu se sjetiti imena)
Mi smo na kraju tave i wokove i sl kupili Ballarini, neku high-end liniju, malo skuplje ali sam jako zadovoljna. Obicne inox rajngle za kuhanje juha tjestenina i sl imam gorenje. Tava za palavinke je Kelomat, ta nam je mislim cetvrta ali sam napokon zadovoljna. Malo sam izbirljiva po pitanju non-stick posudja
Sto se tice bijele boje ploce ja sam jako zadovoljna, imala sam nekad crnu u jednom iznajmljenom stanu i ova se puno lakse cisti a i slaze mi se s polar white radnom plocom i bijelim staklom na zidu. Boja se nema sto izguliti, to je boja stakla. O inox rubu ne znam nista osim da mi se ne svidja pa takve nisam ni gledala
Sto se brzine kuhanja tice i moja ima P mode ali ga ne koristim, znam samo kad kuham ponekad na plin da se iznenadim kooooliko treba da se ugrije voda ili ulje za pecenje. Indukcija je po tome neusporedivo jaca.