koje vam preostaju nakon što poklopate zimnicu i definitivno vam više ne trebaju , a ne želite ih baciti u smeće :/ ?
Ja ih slažem u podrum, ali ima ih već previše pa bi ih negdje udomila , ali gdje ?
Kontejneri za staklo su za boce ??
koje vam preostaju nakon što poklopate zimnicu i definitivno vam više ne trebaju , a ne želite ih baciti u smeće :/ ?
Ja ih slažem u podrum, ali ima ih već previše pa bi ih negdje udomila , ali gdje ?
Kontejneri za staklo su za boce ??
U kontejner možeš bacati svo staklo, tako i onako se unutra skoro uvijek razbije.
Trebalo bi samo skinuti poklopce prije.
ja sam mislila da je samo za boce !
Ovih dana ću udomiti moje staklenke !
Ja sam neko vrijeme dijelila susjedi za med a sada ih bacam.
Ne podnosim skupljanje staklenki, čašica od jogurta, kutijica i sl.
Čim ih se skupi više od 3 komada, sve lete u kontejner za staklo (bez poklopaca, naravno).
Osim ako ih ne udijelim sveki (na zahtjev).
i nasi idu u kontejner za staklo(bez poklopca)!!
a papiri su im susjedi u 2 kontejneru za papir!!
ja ih vratim mami i strpljivo čekam slijedeću turu zimnice![]()
ovisi kak sam raspolozena
ak mi se da prat, operem ju i spremim u podrum (uvijek neko treba)
ak mi se ne da bavit s njom siknem ju u smece
a ono kaj najvise mrzim je kad mi neko da pekmez u tegli s koje nije skinuo naljepnicu od krastavca ili super fini sok od bazge u flasi s naljepnicom od konjaka ili super maslinjak u flasi s bogtepitajkakvom etiketom...![]()
A koje je rješenje za plastičnu ambalažu? Mislim, od kada je krenulo ovo s otkupom plastičnih boca ja nigdje u kvartu (i šire) ne vidim gdje bi mogla baciti npr. plastičnu ambalažu (omekšivač i sl.).
Jednom sam posizila i pobacala sve. No sad mi nedostaje bar jedan dio tih, jer u njih spremam žitarice, mahunarke, začine... Ekološkije su od silnih plastičnih posudica za iste namjene...
Da, i mene to zanima. Kamo s plastičnom ambalažom koju dućani ne otkupljuju, a nije predviđena ni za kontejnere u susjedstvu?ekica prvotno napisa