Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: Kviz lijepa nasa - iskustva

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Kviz lijepa nasa - iskustva

Jel ima netko iskustva sa tim kvizom, jel islo necije dijete?

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

A sto te tocno zanima? Kakva iskustva?

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja ću kao padobranac, a kakav kviz?

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

što nije taj kviz ukinut?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    što nije taj kviz ukinut?
    X

Isto pitanje - nije li taj kviz ukinut zato jer je sastavni dio bio vjeronauk, koji nije obvezni predmet za svu djecu?

Ante Kutle ako se dobro sjećam...

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Kviz je prestao organizirati MZOŠ i AZOO, ali je ove godine (bez znanja ovih prethodnih) uskočilo Ministarstvo zaštite okoliša kao organizator.

Tako da određen (manji) broj škola i dalje sudjeluje u tome http://www.tportal.hr/vijesti/hrvats...jeronauka.html

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Kviz i dalje egzistira i ima status drzavnog natjecanja, pitanja iz vjeronauka su ukinuta. Nemojte da se tema pretvori pliz u prepucavanje jel kviz ok il nije.
    Moja kcer ide al me uhvatila panika kako ce ona to, tek je 5 razred i nije bas samostalna. Jel ce spavat s uciteljicom, jel ih vodi na jelo, gdje spavaju i tak.

Sent from my iPad using Tapatalk
    Posljednje uređivanje od lunahor : 14.02.2014. at 07:19

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj lunahor prvotno napisa Vidi poruku
    Kviz i dalje egzistira i ima status drzavnog natjecanja, pitanja iz vjeronauka su ukinuta. Nemojte da se tema pretvori pliz u prepucavanje jel kviz ok il nije.
    Moja kcer ide al me uhvatila panika kako ce ona to, tek je 5 razred i nije bas samostalna. Jel ce spavat s uciteljicom, jel ih vodi na jelo, gdje spavaju i tak.

Kviz je definitivno ukinut! Prije 10tak dana stigla je obavijest MZOŠ-a odnosno preporuka školama da oni to ne podržavaju i da se škole povuku iz natjecanja. Ne mogu sada u detalje, na poslu mi je obavijest, pa ako hoćeš više informacija podsjeti me u pon (ili nedjelju navečer)

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ide po jedno dijete iz 5 r, 6 , 7 i 8 r.

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moze! Bas bi mi to i pasalo da se izvucem na fini nacin. Samo zasto onda nasa skola ne odustaje ? Nama su rekli u petak prosli. Tada su vec trebali znati, jedino ako svejedno misle sudjelovat.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

hajde prikelji tu tu obavijest!

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma to je vjerojatno ono priopcenje sto ima na netu. Ali eko skole i dalje sudjeluju i ide se svejedno , to je samo preporuka a skole mogu sudjelovat .

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ma to je vjerojatno ono priopcenje sto ima na netu. Ali eko skole i dalje sudjeluju i ide se svejedno , to je samo preporuka a skole mogu sudjelovat .
    Daj stavi molim te link ako imaš, ne znam kako da zalijepim dokument.

Ovako završava dopis: Budući da je pučka pravobraniteljica Lora Vidović 24. prosinca 2013. godine ponovno upozorila na diskriminirajući karakter ekološkog kviza "Lijepa naša", iako se isti više ne provodi u organizaciji AZOO niti MZOSa ne preporučujemo školama sudjelovanje u navedenom Ekološkom kvizu "Lijepa naša", sukladno upozorenju i preporuci pučke pravobraniteljice, neovisno o tome tko je organizator navedenog ekološkog kviza. S poštovanjem, ravnatelj (AZOO) Vinko Filipović, prof.

U metajeziku obrazovnog administrativnog sustava "ne preporučujemo" = zabranjujemo.
    Posljednje uređivanje od no@ : 17.02.2014. at 09:42

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

a kad idete? i kud idete?

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

St ili pula 25-27.4

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Evo još jedan članak o tome, ali to je iz novina, nije službena obavijest: http://www.jutarnji.hr/pohadanje-vje...ava--/1158299/

Unutra piše da su se s kvizom i potraživanjima za lovu poreznih obveznika samo preselili u drugo ministarstvo. Naša posla.... uffff....

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa da i ide dalje i to bez vjeronauka. tako je nama receno u skoli.
    mene muci taj organizacijski dio. jel se ucitelji brinu za djeuc, gdje je smjestaj, jel svud idu s uciteljem i tak..

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mene muci taj organizacijski dio. jel se ucitelji brinu za djeuc, gdje je smjestaj, jel svud idu s uciteljem i tak..
    Na ovo će ti teško netko odgovoriti budući to natjecanje nije u organizaciji MZOSa i AZOO. Idu li svuda s učiteljem - ovisi i o djeci i o učitelju.

Bila sam do sada u pratnji na jednom državnom i jednom međunarodnom natjecanju. Na državnom (nije Lijepa naša) bila sam sa 6 učenika koji su imali natjecanja u različitim kategorijama, u različito vrijeme (u različitim dijelovima povelikog hotela ) tako da nisam fizički niti mogla biti sa svakim od njih cijelo vrijeme. Sreća je da se na tom natjecanju tj predmetu sudionici - i učenici i profesori i inače poznaju i druže tako da su uvijek bilo na oku nekome meni poznatome. S osmašima sam imala dogovor kada se i koliko često javljaju tako da su imali više slobode....

Na međunarodnom natjecanju bila sam s jednim učenikom te smo bili većinu vremena zajedno.

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Thx odgovorila si mi sto me zanimalo
    A ono sto si vidala, drugi ucitelji isto paze gdje su im djecA? Kako ste spavali ? S djecom u sobi il oni sami? Moja ima 11 g i nije bas samostalna.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Thx odgovorila si mi sto me zanimalo
    A ono sto si vidala, drugi ucitelji isto paze gdje su im djecA? Kako ste spavali ? S djecom u sobi il oni sami? Moja ima 11 g i nije bas samostalna.
    Uglavnom učitelji paze na djecu (uvijek ima iznimaka naravno).
    Učitelji spavaju s učiteljima a djeca s drugim učenicima (djevojčice s djevojčicama, dječaci s dječacima). Na spomenutom državnom natjecanju organizatori su vodili dosta računa tko će s kim biti u sobi, na kojem katu, koji je raspored soba mlađe ili starije djece itd.
    U eko kvizu Lijepa naša natječu se timovi. Je li tvoja kći najmlađa u školskom timu?

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Je, ona je 5 r, ide djecak u 6 r, 7 i 8 su curice. Ona nije bez nas nikam isla a pogotovo bez sestre blizanke. Ja sam van sebe, neugodno mi reci da neide kad je vec odabrana ko najbolja ispred petih razreda a i zeli ici a bas se brinem kako ce ona to. Vodi ih uciteljica koja je super, al ja se bojim i druge djece da ju ne bi maltretirali i kaj ja znam
    Da ce se izgubit , da se nece znat vratit u sobu i tak svasta nesta ..
    Posljednje uređivanje od lunahor : 17.02.2014. at 19:19

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Razumljiva je tvoja briga s obzirom da vam je to prvo odvajanje na par dana. Ne bi bilo loše da unaprijed porazgovaraš s učiteljicom o svojim bojaznima. S obzirom da su timu ona i 2 cure, možda postoji mogućnost da sve budu u istoj sobi. Često starija djeca rado paze na one mlađe u ovakvim situacijama. Što se tiče gubljenja - sigurno je da neće izaći iz hotela bez učiteljice i otići u grad npr. Misliš li da bi mogla sama pitati nekog (od djece/osoblja/učitelja) kako da dođe do svoje sobe?
    Posljednje uređivanje od no@ : 17.02.2014. at 20:46

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma bi al ja sam ti bas strasljiva za njih. ( prva djeca) dat cu joj i mob da se ne odvaja od njega. Cak razmisljam da odemo svi na vikend u taj grad gdje bude. Ona je jako ozbiljna i tiha inace, nenametljiva. Planiram otici na inform. Kod uciteljice al ovo je super ideja da budu u sobi s ostalim curama. A kako se obicno Ide? Autom il javnim prijevozom. Vidim da placaju samo javni prijevoz pa se nadam da ce ici busom .

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ma bi al ja sam ti bas strasljiva za njih. ( prva djeca) dat cu joj i mob da se ne odvaja od njega. Cak razmisljam da odemo svi na vikend u taj grad gdje bude. Ona je jako ozbiljna i tiha inace, nenametljiva. Planiram otici na inform. Kod uciteljice al ovo je super ideja da budu u sobi s ostalim curama. A kako se obicno Ide? Autom il javnim prijevozom. Vidim da placaju samo javni prijevoz pa se nadam da ce ici busom .
    Nemoj to ni slučajno raditi. Dobro je i za tebe i za dijete da se malo odvojite. Moji to obožavaju i koriste svaku priliku. Isto smo u početku nudili sve i svašta, ali su nas glatko otepli i tako to treba biti. Nek cura ide s profesoricom i svojim društvom.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Uvijek se na takva natjecanja ide busom...

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Huh super je, natjecanje je u zg a umjesto vjeronauka je ubacena kemija

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •