twin baš mi je drago da si dobro... i da ti je phd nalaz bio tako brzo gotov, ja ću ga sigurno čekat mj dana jer meni rade osim phd-a i nekakav kariogram. i super je što planiraš novu trudnoću,samo polako i dobro se pripremi i naoružaj vitaminima! ne mogu vjerovat da ti nitko do sad nije vidio septum maternice.... katastrofa.... to si svakako operiraj prije sljedeće trudnoće jer imam kolegicu koja je radi istog problema rodila bebu sa 6 mj trudnoće,hvala Bogu maleni je preživio i super je dječačić sad.
ja pomalo sebe krivim za ovo kaj se dogodilo jer se nisam pripremila za trudnoću.... bila sam jako slabokrvna a da nisam ni znala, počela pit željezo tek na početku trudnoće što očito nije bilo dovoljno, mali mi je cicao do nedavno i vjerojatno me iscrpio cijelu i morala sam se malo bolje pripremit....
mene je frka da mi nije ostalo nečeg u maternici i da ću morat opet na kiretažu...noćna mora....ali uopće više ne krvarim pa ipak mislim da je sve dobro. na kontrolu su mi rekli tek za desetak dana....
mene pucaju hormoni...strašno,jedan dan sam puna energije i super raspoložena a drugi dan mi se samo plače i živčana sam...![]()

Odgovori s citatom
Imao je preko 4 kg na porodu...