Pokazuje rezultate 1 do 50 od 548

Tema: Inducirani porod/pobacaj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

cure mislim da sam na dobrom mjestu...

trudna sam 12 tjedana i danas mi je ustanovljeno da je beba jako jako bolesna.... ima hydrops fetalis, i uz to još jako velik nuhalni nabor, i doktor mi preporučuje pobačaj jer to dijete neće moći još dugo živjeti ((( slomljena sam skroz, ali me zanima što me čeka u bolnici.. kako izgleda pobačaj s 12 tj i radi li se pod općom anestezijom....

baš sam u komi, stalno plačem i ne mogu spavati, sva sreća da imam doma sinčiča od 2 i pol god koji mi malo olakšava.... bez njega bi valjda pukla skroz...

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Draga Iva, jako mi je žao...
    Ja sam imala iskustvo induciranog poroda u 25. tjednu i ne bih nikome poželjela slično iskustvo...
    Mislim da će se kod tebe raditi o potpunoj anesteziji i kiretaži, te ostajanju 1-2 dana u bolnici ovisno o tvom cjelokupnom stanju. Ne znam kako je u Zg, ali u Rijeci si smještena na katu sa sličnim slučajevima, ili sama, tako da ti oporavak nije dodatno otežan...
    Mislim da nakon možeš očekivati krvarenje koje oni broje kao prvi dan nove menstruacije (ispričavam se ako griješim, prenosim iskustva druge djevojke...), ali sa nešto duljim trajanjem. Bolovi su individualni, kao kada krvariš u ciklusu, pa malo intenzivnije. Cijeli postupak traje oko 20-ak minuta...
    Ne znam jesam li ti imalo pomogla, ali svakako se nadam da će sve proći brzo i bez komplikacija. Drži se i pokušaj razmišljati o mališanu koji te čeka kući... Ali i tuguj, plači, razgovaraj... ili piši...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •