-
iva dr Stipoljev je stvarno divna, uz nju, ako mozes, preporucam dr. Hafnera, on je meni sve vodio, nazalost, kod mene to nije islo bas lako, 73 sata trudova, dripa ne znam ni sama koliko, gel, mehanicno otvaranje...ma uzas! Ali ja sam ipak bila trudna 5 mjeseci i u tome je velika razlika izmedu mene i tebe. Moj savjet ti je da to sve pozuris sto vise mozes bas zato da izbjegnes mogucnost da moras roditi.
Iskreno se nadam da ces proci ovako kao Mandy, (makar to sad bas bezveze zvuci al znas sto hocu rec)
Sto se tice same pretrage biopsije korionskih resica, pripremi se da nije najugodnija, ne boli, ali malo ces morat potrpit taj nelagodan osjecaj. Voljela bi da su meni to rekli prije, ja sam bila uvjerena da necu ni osjetit.
Drz se, prebrodit ces to a mi cemo ti pomoci koliko mozemo. 
twin zao mi je....
Bas me slomilo kad si napisala kako ti je bilo tesko objasniti curici ali bez brige, klinci su puno zilaviji nego sto mislimo, slobodno crpi snagu za dalje iz nje, mene je moj Sven spasio nakon gubitka druge bebe, on i njegov osmjeh za koji vrijedi zivjeti i najgori zivot. Grli ju, ljubi ju i objasni da ce sigurno biti seka kad za to dode vrijeme
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma