Pokazuje rezultate 1 do 50 od 548

Tema: Inducirani porod/pobacaj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

[QUOTE=iva1602;1778831]strašno me ljute naši zakoni, balavica dođe i do 12.tjedna napravi pobačaj kako želi, a ja koja imam debele medicinske indikacije još moram radit hrpu pretraga... grozno mi je sve to....

nitko u toj priči ne misli na ženu kao čovjeka, što ako mi beba umre i dok ja načekavam nalaze ne znam da je umrla i u najgorem slučaju dobim sepsu ili slično? to me strašno muči.....[/QUOTE]

Iva , ne brini ti nisi u opasnosti ako bebi stane srce. Stvarno nisi, jedino je teško za izdržati tu neizvjesnost.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ivaa slažem se sa sirius...

ukoliko dođe do smrti bebe tvoje tijelo će reagirati tako da ćeš dobiti trudove ili u najgorem scenariju će ti pozlilti...ali nisi odmah u opasnosti...

mojoj curici je u 27 tt stalo srčeko, ali me nisu odmah porađali jer su se nadali spasiti dečka (bili su blizanci)...
    u 30 tt je moje tijelo samo reklo da je dosta i dobila sam trudove...nažalost maleni je preživio samo 30 sati...

i točno znam kako se osjećaš...ja kad sam saznala da bebe nisu dobro samo sam htjela da ih izvade iz mene...znam da to ružno zvuči, ali eto takva razmišljanja su normalna...

ukoliko ćeš se osjećati nesigurno traži od doca da te svaka dva dana šalje raditi CRP, on je najbolji pokazatelj dešava li se nešto u organizmu...
    to su meni radili u bolnici kad su vidjeli da malena više nije živa
    Posljednje uređivanje od Boxica : 30.12.2010. at 14:57

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    ivaa slažem se sa sirius...

ukoliko dođe do smrti bebe tvoje tijelo će reagirati tako da ćeš dobiti trudove ili u najgorem scenariju će ti pozlilti...ali nisi odmah u opasnosti...

mojoj curici je u 27 tt stalo srčeko, ali me nisu odmah porađali jer su se nadali spasiti dečka (bili su blizanci)...
    u 30 tt je moje tijelo samo reklo da je dosta i dobila sam trudove...nažalost maleni je preživio samo 30 sati...

i točno znam kako se osjećaš...ja kad sam saznala da bebe nisu dobro samo sam htjela da ih izvade iz mene...znam da to ružno zvuči, ali eto takva razmišljanja su normalna...

ukoliko ćeš se osjećati nesigurno traži od doca da te svaka dva dana šalje raditi CRP, on je najbolji pokazatelj dešava li se nešto u organizmu...
    točno tako se osjećam... želim da to dijete izvade iz mene... znam da prestrašno zvuči ali je tako... nadam se samo da ću imati dobrog ginekologa gore na Sv.Duhu koji će me uputiti na najbolji način što i kako dalje... na uzv se sve anomalije vide, to dijete ne može preživjeti,ali eto moram raditi još biopsiju . VRIJEME me ubija.... i čekanje... uostalom ja nisam sigurna da će to dijete u takvom stanju preživjet pretragu u ponedjeljak jer čitam da su rizici od pobačaja kod zdrave djece jako veliki čak viši od amniocenteze a kamoli kod bolesnog djeteta.... glava mi je puna i ne znam šta da više mislim.... živčana sam

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj iva1602 prvotno napisa Vidi poruku
    točno tako se osjećam... želim da to dijete izvade iz mene... znam da prestrašno zvuči ali je tako... nadam se samo da ću imati dobrog ginekologa gore na Sv.Duhu koji će me uputiti na najbolji način što i kako dalje... na uzv se sve anomalije vide, to dijete ne može preživjeti,ali eto moram raditi još biopsiju . VRIJEME me ubija.... i čekanje... uostalom ja nisam sigurna da će to dijete u takvom stanju preživjet pretragu u ponedjeljak jer čitam da su rizici od pobačaja kod zdrave djece jako veliki čak viši od amniocenteze a kamoli kod bolesnog djeteta.... glava mi je puna i ne znam šta da više mislim.... živčana sam
    Iva, takva ramišljanja su normalana, i sam postupak čekanja je mučan.
    Ali ta beba nije tvoj neprijatelj, ona te ne ugrožava. Normalno je da si razočarana i očajna i tužna...,život je takav , događa se.
    Uvijek se nadamo da mi nećemo biti statistika, ali nekad ne bude tako.
    Posljednje uređivanje od sirius : 30.12.2010. at 15:20

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    ivaa

Zapravo puno bolje (ako dođe do prestanka rada srca kod bebe ) tražiti da ti rade svakih par dana fibrinogen. On je pokazatelj upale , ali i poremećaja zgrušavanja. Ono što postoji kao nekakva opasnost nije infekcija nego DIK sindrom (poremećaj zgušavanja krvi koji ) koji se javlja u jako malom broju slučajeva, ali tek nakon četri i više tjedana nakon prestanka rada srca ako ne nastupi spontani u međuvremenu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •