cure evo me... stigla sa Sv.Duha. Bila sam kod doktora Hafnera koji me prvo detaljno pogledao na uzv.... mojoj bebi je hydrops oko cijelog tijela što i ja koja nisam medicin.struke dobro vidim... beba je sva oko sebe u nekom balonu... tu je još i cistični higrom na vratu i oko glave... ja sam odmah rekla doktoru da sam svjesna da ta beba ne može dugo živjeti i da sam odlučila a on mi je odgovorio da vidi da sam se informirala puno i da nema potrebe da me muče i da rade cvs kad se iz uzv-a sve dobro vidi. Zvao je dr.Stipoljev, sutra moji nalazi od uzv-a idu na etičko povjerenstvo, rekao mi je da ujutro dođem natašte u pola 9 i izgleda da će mi raditi kiretažu. Rekao je nikakav gel ni drip,to je još mali plod i dobit ćete opću anesteziju. Toliko me ohrabrila ta bolnica zaista ju nemogu uspoređivat sa zajčevom, svi doktori i sestre pristupačni,nasmijani,ljubazni to još u nijednoj bolnici kod nas nisam doživjela. Dr.Hafner vrlo ljubazan, predstavio se i rukovao prije svega što mi je jako lijepo od njega, bio je jako stručan i pedantan.Svaka riječ pohvale.

Sutra ćemo vidjeti šta bude al ja mislim da će mi odobrit kiretažu uz ovu uzv dijagnozu.Ja samo jedva čekam da sve ovo završi,da je ova agonija iza mene. Nema smisla da se to djetešce toliko muči. Budem li ikad opet trudna, od prvog dana mislim hodat na Sv.Duh na preglede. Tamo bar imam sve pretrage na jednom mjestu.
Na neki način zahvaljujem Bogu što se ovo sve otkrilo na vrijeme... vidim da su se mnoge žene s mojom dijagnozom patile do 20 i nekog tjedna trudnoće....strašno ((

hvala vam svima na podršci,javim vam se sutra ili prekosutra da čujete što sam obavila...