Dosla sam ovdje trazeci informacije o pokapanju djeteta nakon pobacaja u 15 tjednu trudnoće, pa sam vidjela da u biti i nema nekih informacija, a i cak da ljudima jos uvijek prodaju price o zajednickim grobnicama. U Vinogradskoj u Zagrebu mi je lijepo receno da u biti oni ne znaju sta ce i kako ce i da tek razradjuju zakon i pravilnik o takvim slucajevima (kojih kao nema?). Od pogrebnih drustava informaciju da sva procedura mora ići kao i za svaku drugu preminulu osobu sa naglaskom da će mi naplatiti sto vise to bolje. A sućuti ni malo, doslovno do recenica sta ce vam to gospodjo i nemamo takvih iskustava!? Pa vas pitam je li moguće da se u Hrvatskoj ljudi iz neznanja ili nemoci odricu pokapanja fetusa, tj. svoje djece? Kakva iskustva imate? Iskreno sam se nadala da ce mi netko na patologiji reći to je tako i tako, pokopano je, kremirano je ili bilo sto sto bi me primirilo a ovako nakon mjesec dana moram ispocetka. Jedno znam da je ne mogu ostaviti tamo pa sta bude bude, pogotovo nakon sto je dosao nalaz patologa u kojem je pisalo da je bila zdrava curica!