Pokazuje rezultate 1 do 50 od 548

Tema: Inducirani porod/pobacaj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    azulu avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj carmina burana prvotno napisa Vidi poruku
    azulu uspjela sam sa svojom gin naći neko privremeno rješenje, žena je fakat divna. Uputnica za šrinka je spremna. I nisam bolje....znaš i sama nažalost Jedino me ginica utješila kad me je vidjela tako ukomiranu, kaže kako se preporuča cca 6 mj pauze, ali neka se ne zabrinjavam ako se dogodi već sljedeći mjesec. To me je malo smirilo, 6 mj čekanja mi se čini kao vječnost...
    Hvala ti na podršci Mislim i ja na tebe i na sve mamice ovdje...
    Svaka čast na ginićki,malo je takvih danas...Draga,samo polako,dan po dan,korak po korak...
    I nama je gin.rekao da za 2 mj. možemo pokušati opet,ah nisam pametna,svašta mi se mota po glavi,u početku sam bila sigurna da želim što prije u novu trudnoću,a sada me prođe jeza kada pomislim na trudnoću...

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Zdravo devojke..nije mi prvi put da pisem na forum, ali mi je prvi put da pisem na ovakav Upravo sam trudna, vec 16 nedelja (izvinite za jezik, pisem iz Makedonije), plod ima strane deformacije i mora da se izvadi..idem u bolnici u utorak..jos ne mogu ni zamisliti kako ce sve to izgleda
    ti, placem svo vreme..sin (6 god) svo vreme mi gali trbuh i pita kada ce beba izaci pokusala sam da mu objasnim, da bebe nece biti, da ce ona da ode kod Boga i da ce on da je cuva...on je siroti plakao, ali sutradan produzio pricati s bebom. Meni je svaki dan sve teze i teze...znam da ne moze prezivjeti, ali sama pomisao da cu ga ubiti i zatim roditi me ubija...imam zelju samo da lezim i placem i proveden sto vise vremena so ovom mrvicom sto duze mogu...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •