Evoo me

hvala na brizi, ja sam se toliko zadala u posao, pa mi tako prolaze dani....
hvatam konce svog života, baš me faze fataju, sad sam dobra sad am lošaa.... ma užas, ali koprcam se nekako
dobila sam prvu menstruciju nakon prekida trudnoće, pa sam išla kod ginekologa na pregled, sve je uredu, tačno onako kako je izgledalo sve i prije poroda, hvala Bogu
radila sam i PAPa test i preključer mi ginekolog javi da imam CIN 1....

prvi put mi se dešava sve ovo, uvijek mi je PAPa test bio super uredan.... i to je najnovija sxtvar koja me pokosila... nesreća definitivno ne dolazi sama... uvijek ide u paketu s nečim jpš

ginekolog mi je rekao da pretežno nakon prekida trudnoće citolog radi malo obazriviji nalaz PAPa testa, tako da je vrlo moguće da je radi toga prikazan CIN 1 i da nemam razloga za preveliku brigu... naravno moram da uradim prije svega tipizaciju HPV virusa, pa po potrebi i kolposkopiju

još jednom mi je ponovio da zaista nemam razloga za brigu, da će sve biti dobro ako Bog da, ali da ovo sve moramo da uradimo

ne znam žene šta da vam kažem, mislila sam da sam se bar na određeno vrijeme riješila ljekara, ali definitivno nije onako kako čovjek želi već kako Bog odredi

krajem maja mi je trebao biti porod, tako da kako se ti dani približavaju, sve mi je gore, planiram da idem i kod psihologa, čekam da dođe sa bolovanja, jer definitivno želim da budem dobro, ali prije svega sve je rano da bi bila dobro, a i izgleda da se sama ne znam izboriti sa svim

ako ništa drago mi je da je vrijeme lješe odma je sve nekako bolje

kako ste vi žene??? ima li kod vas kakvih lijepih vijesti?

ljubim vas sve a tebe Ives posebno :