Pokazuje rezultate 1 do 50 od 58

Tema: noćni obroci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    jarčica piše da je njeno dijete hranjeno isključivo na bocu pa se ne budi zbog utjehe i bliskosti
    ispričavam se na off, ali moram razbit ovu zabludu za sve one koji budu imali sličan problem pa budu čitali ovaj topic

sve bebe trebaju utjehu i bliskost koju prvih par mjeseci (a i dosta kasnije) dobivaju isključivo sisanjem-sad jel to sisanje sise, bočice, dude ili prsta-to je nebitno za ovu činjenicu

zato se i preporučuje da razmak kod AD bude 3-4 sata

željkica-izbaci kamilicu-nosaj ga, skačkaj na pilates lopti...doji ga, proizvodi bijele šumove (napa, fen)
    Posljednje uređivanje od jarčica : 16.02.2014. at 12:15

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

[QUOTE=jarčica;2573828]ispričavam se na off, ali moram razbit ovu zabludu za sve one koji budu imali sličan problem pa budu čitali ovaj topic

sve bebe trebaju utjehu i bliskost koju prvih par mjeseci (a i dosta kasnije) dobivaju isključivo sisanjem-sad jel to sisanje sise, bočice, dude ili prsta-to je nebitno za ovu činjenicu

Znaš šta zbunjuje malo ovo jer kako jedna duda ili boca mogu djetetu pružiti bliskost pogotvo ako mama pritom ne drži još dijete na sebi nego mu gurne dudu u usta i okrene se na drugu stranu, to mi nije nikako isto kao sisanje sise...za utjehu može poslužiti ali za razvoj bliskosti baš se i ne bih složila, sisa je tu ipak nezamjenjiva
    Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 16.02.2014. at 13:02

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

[QUOTE=Mali Mimi;2573840]
    Citiraj jarčica prvotno napisa Vidi poruku
    ispričavam se na off, ali moram razbit ovu zabludu za sve one koji budu imali sličan problem pa budu čitali ovaj topic

Znaš šta zbunjuje malo ovo jer kako jedna duda ili boca mogu djetetu pružiti bliskost pogotvo ako mama pritom ne drži još dijete na sebi nego mu gurne dudu u usta i okrene se na drugu stranu, to mi nije nikako isto kao sisanje sise...za utjehu može poslužiti ali za razvoj bliskosti baš se i ne bih složila, sisa je tu ipak nezamjenjiva
    e pa ja ne znam koja to majka uvali dudu u usta djetetu i okrene se (ako je to dijete prije toga plakalo). isto tako ne znam kako je uopće fizički moguće djetetu od 2 mjeseca dati jesti na bočicu bez dodira. ja samo želim demantirati tvoju izjavu kojom si rekla da mali od željkice jede na bočicu i da je zbog toga automatski nemoguće da se budi po noći zbog potrebe samo za sisanjem i bliskošću.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •