dr. Hafner - kako sam lezala na patologiji trudnoce dovoljno dugo (7-8 tjedana) uspjela sam sakupiti i dobra i losa iskustva u komunikaciji s njim. O strucnosti mislim da nema smisla trositi rijeci - jedan je od najstrucnijih. U vecini slucajeva je strpljiv, ugodan, vrlo OK na pregledu. Kod razlike u misljenju sve je OK, dok ne dodje do mijesanja u medicinski dio posla (obicno to bude zahtjev pacijentice - "ja bih na drip, carski, ....") - tu postaje cinican, neugodan, odbrusi bez problema. Mislim da zapravo ne zeli gubiti vrijeme u razgovorima za koje unaprijed zna kako ce zavrsiti - umjesto toga zavrsi po kratkom postupku. "Obrat" nastaje u trenutku kad on skuzi da mu se pacijent mijesa u posao. Sa strane pacijentice to i ne mora izgledati tako.
Da je sujetan i da se voli istaknuti pred svojim sefovima - istina, ali rijetki su pravi doktori koji teze savrsenstvu a da nisu takvi. Zato zivio nam nas doktor H. - da je samo vise slicnih njemu! Onaj komu se ne svidja njegov stil i strucnost moze slobodno odabrati nekog drugog. Kao sto meni u jednom navratu rece dr. H. - "mozete vi slobodno odabrati i drugu bolnicu ukoliko smatrate da vas tu ne lijece profesionalno!" )