Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa
Da, mora biti poseban razlog da se ide na patologiju, a tebi je, kao i svima nama, dobro da ga nemaš i da te nitko ne mora detaljnije pregledavati. Gore idu žene na amniocentezu ili one kojima je iz bilo kojeg razloga ugrožena trudnoća, kao što samo ime kaže - tamo je patologija trudnoće, a tvoja je trudnoća očito u redu. E, da, tako ti je to kad se razmaziš u privatnoj ordinaciji, onda ti je ovo bezveze. A ja baš volim kad se s doktorima vidim što kraće!
Mislim da se ne moraš brinuti da su ti nešto previdjeli. UZV se ni ne radi tu u istoj ambulanti već na istom katu, ali susjedna vrata. Tu se moraš posebno naručiti i onda će ti pogledati sve detaljno, težinu bebe i sve što treba, to baš traje dugo i može ti i muž biti unutra. Ovaj UZV u ambulanti na kojem si bila je samo brzinski, čisto radi potvrde da je sve OK.
Joj nazalost, moja trudnoca ti je visokorizicna (cijelu sam prelezala, pokupila sve sto sam mogla, cak sam neko vrijeme lezala na sv.duhu na patologiji) al evo nas na kraju (jos 3 tjedna do 38.!!).
Poanta je sto se nisam sama narucivala nego me moj privatni ginic narucio kod njega jer je najstrucniji i onda me zaista zacudilo to sto je sve tako brzo bilo gotovo - nije pogledao niti povijest bolesti, niti trudnicku knjizicu, nista!

ono sto je sanja-m rekla takav sam dojam dobila o njemu ali ne moze se on ljutiti da mu se netko mijesa u posao kad niti ne pogleda sto je s trudnocom bilo do tada! Mislim ja nisam nista prigovorila jer se nisam ni snasla, prije sam bila vani :/
Zaista vjerujem da je covjek strucan ali takoder mislim da u strucnost spada i pogledati sto se do njegovog pregleda dogadalo te onda dati svoje misljenje!

Frendice koje su gore rodile su mi rekle da ti i mjere zdjelicu i promjer bebine glave da se vidi jel treba carski ili moze vaginalno? U kojem se to tjednu radi?