Nije me poslao nego sam došla na Hitnu usred noći jer sam dobila trudove u 32. tjednu pa su mi napravili hitni carski. Moja je trudnoća bila visokorizična i komplicirana, ali se po mišljenju dr. H (a i privatne ginekologinje kod koje sam se paralelno pratila) odvijala uredno i niti jedno od njih nije smatralo da mi je potrebna hospitalizacija, ili da bih npr. trebala primiti injekcije dexametazona za sazrijevanje pluća djeteta ako dođe do preranog poroda, a kako se bližio termin tako su mi i jedno i drugo počeli čak spominjati mogućnost da rodim vaginalno što je kod nje, mislim, bila posljedica nestručnosti, a kod njega činjenice da je zaboravio moju povijest bolesti (e za to sam sama kriva). No - ukratko - dr. Hafner me nije poslao na hitni carski, on je mislio da je sve u redu (a možda i nije mogao na UZV vidjeti da nije). Inače me čudi ovo što spominjete neku njegovu aroganciju, ja sam ga doživjela kao izuzetno simpatičnog i ljubaznog doktora kojeg se može baš sve pitati i koji uvijek ima vremena za pacijenta.