Po meni je sve individualno i do trenutka kako im naletis i kako si sjednete.ja sam zadnjih mjesec dana provela na patologiji kod njih i moji dojmovi su.Matijevic prva dva pregleda jako simpatican,na trecem kaos,on jako nervozan i zuri se ja urlam od bola a on vristi na mene.Rezultiralo je tako da sam se na pola puta doma morala vratiti u bolnicu jer sam skuzila da krvarim,kasnije se ispostavilo da mi je na pregledu ispao sluzavi cep i tako sam ostala gore.Kod Hafnera sam bila na par pregleda i cinio mi se ok mada nije bas uvijek bio raspolozen za previse objasnjavanja.I za kraj Habek jer kod njega sam obozavala preglede jer je sve objasnjavao i bio uvijek dobro raspolozen i s malom dozom humora i velikom ljudskosti.Kako sam isla na inducirani trebala sam ici kod Matijevica koji je odma rekao carski pa sam poslije zicala Habeka jel mogu kod njega i da bi ja htjela probati vaginalno,pa smo razgovarali o prvom porodu,mjerili zdjelicu i neznam sta i pristao je ali pod uvjetom ako za vrijeme poroda on kaze carski bez pitanja idemo.Jos sam mu i napomenula da je prvi porod bilo problema sa izlazenjem posteljice i da su me jako izmucili s tim na sto mi je on rekao da ne brinem.Porod mi je bio ko filmski,muz mi je bio cijelo vrijeme,Habek mi je dao dva puta po flasicu Jane (sto sam mu neizmjerno zahvalna) mada sam se vec nakon prve u trudovima pomokrila po stolu,imala sam babicu (ne znam kako se zove,jedino da je starija i da bi ju svakom pozeljela) koja me je masirala i vodila kroz izgon tako da nisam ni rezana ni pukla ni nista.Nakon poroda ja i muz smo se pomazili s bebom koju su onda odnijeli i poceli me gnjeciti jer posteljice nije bilo...pozvala sam Habeka,uspavao me i naprevio kiretazu za sto sam mu opet beskrajno zahvalna jer je stvarno covjek od rijeci.Dva sata poslije poroda sam slavljenicki prosetala do aparata za kavu.I za kraj moram se zahvaliti dr.Stanojevicu na beskrajnoj podrsci i velikoj pomoci da bebu od prvog dana mogu dojiti u intenzivnoj i za pomoc da dobiva moje izdojeno mljeko preko noci.Eto toliko o mom iskustvu sa SD.