-
za dr.hafnera samo riječi hvale! ja sam kod njega primljena u 32.tjednu, sa očajnom dijagnozom bebe! tri tjedna sam lezala u bolnici, svaki dan me gledao i na licu mu se mogla vidjeti uzasna zabrinutost i oboje smo bili svjesni da je šansa da sve prođe dobro gotovo pa nikakva! kad je odlučio da će me poroditi, pola sata sam bila u ambulanti, do zadnjeg detalja sve obrazlozio i ne znam koliko puta ponovio da je moja odluka konačna i ako nešto ne želim neka slobodno kažem, jer moja je zadnja! :shock:
nakon carskog koji je stvarno napravljen carski, nažalost bebica nije preživjela, ali ja vam to ne mogu opisati, meni je bilo grozno ali sam osjetila da sam bila spremna na to! a to mogu samo zahvaliti tom čovjeku! došao je dolje na ginekologiju 1, i pustio me dan ranije kući jer je rekao da bolnica nije mjesto gdje bi ja trebala biti u tom trenutku! zamolio me da za par dana dođem na kontrolu čisto da vidi rez. ponovno sam bila pola sata u ambulanti, otvoreno odgovorio na svoja moja pitanja, s takvim rječima utjehe da sam otišla kući, tako da se sada bez obzira na prvu trudnoću, ne bojim druge trudnoće, jer imam ogromno povjerenje u tog čovjeka!
eto to je moj doživljaj dr.hafnera!
malo se odužilo ali sam htjela sve opisati!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma