Pokazuje rezultate 1 do 41 od 41

Tema: loš timpanogram

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    paid avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Timpanogram je opet potpuno ravan, dr smatra da nema šta čekati već što prije na operaciju. treći krajnik, moguće i ova dva jer su spojeni pri udahu, te zarezivanje bubnjića i čišćenje, a eventualno i cjevčice...

šoook i nevjerica,ne znam što dalje tražiti druga mišljenja ili se prepustiti...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj paid prvotno napisa Vidi poruku
    Timpanogram je opet potpuno ravan, dr smatra da nema šta čekati već što prije na operaciju. treći krajnik, moguće i ova dva jer su spojeni pri udahu, te zarezivanje bubnjića i čišćenje, a eventualno i cjevčice...

šoook i nevjerica,ne znam što dalje tražiti druga mišljenja ili se prepustiti...
    Ma koje crno drugo mišljenje ??? Situacija je jasna ko dan - prvo će djetetu maknuti treći krajnik, a onda će se dalje vidjeti. Mojim dečkima su micali sva tri, starijem (teška nagluhost) u dobi od 2,5 godine i da to nismo napravili, ostale bi mu trajne smetnje govora. I ovako smo išli kasno i to nas je koštalo hodočašća logopedu do 2. razreda osnovne...

A ako se ne riješi operacijom mandula, onda cjevčice koje isto nisu nikakvo zlo nego super stvar za zaštitu srednjeg uha. Znam dvoje klinaca koji su se uspješno oporavili nakon ugradnej cjevčica - to je sad davna prošlost. Nemam iskustava s tim s vlastitom djecom jer su obojici problemi riješeni običnom operacijom mandula.

Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •