-
Pa ako ti doktor tako savjetuje, tako i napravite. Gledaj to s ove strane - dijete maltretiraš samo jednom i nema "dorada".
Oporavak - mom sinu starijem nisu zarezivali bubnjić, procijenili su na operaciji da nije bilo potrebno. Bio je 2 noći na ORL u bolnici Merkur.
Nakon operacije - mislim da je bio doma cijeli taj mjesec (rekli su da u vrtić može nakon 2 tjedna, ali baka i deda su podmetnuli leđa, da se dijete do kraja oporavi). Bolovi - pa žalio se malo na grlo, davali smo mu paracetamol i mekšu hranu par dana, ali zapravo dobro je sve to podnio. Moje starije dijete nije mjerilo za bol - taj sve podnosi bolje nego ja.
Rezultati: Promjena na bolje je bila vrlo brza. Znam da je te godine napokon počeo govoriti, falabogu... iako smo još dugo išli na redovito ispiranje ušiju, ali to za tvoje dijete ne vrijedi jer moj sin je imao/ima suženje zvukovoda lijevo i to se popravilo tek kad mu je glava narasla, negdje s 8-9 godina. Otorinac nam je rekao da će tako biti. Nisam vjerovala, ali bio je u pravu.
Za cjevčice - to se radi ako dijete ima česte upale uha. Kolegica je vodila svog sina na to, oni su se spasili nakon što je dijete dobilo cjevčice, nakon toga upale uha nisu se ponavljale. Mislim da su ventilacijske cjevčice stajale godinu dana. Reći će ti sve što trebaš znati, a ti se nemoj ustručavati pitati sve što te zanima. BIt će to dobro!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma