pulinka,
ajd nemoj tako uvredljivo shvatiti, i tvoje pisanje je slično

ajd probat ću ti pojansiti kako je to kod mene. Prvo sve to što znaju raditi sami netko ih je to trebao naučiti.
Čuj neki prosječan radni dan, baš sam pisala o tome na onoj temi od Bubilo Bubich.

Svaki dan imamo neki drugi raspored jer smo jako aktivni i ne možemo dugo stajat u kući.
Ako smo doma, to je onda igranje s legićima, čitanje,play dough, razne društvene igre (zasad samo s malenom), zajedničko kuhanje, zajedničko stavljanje veša, crtanje, predstave koje nam njih dvoje pripremaju (ili glume ili sviraju instrumente), igramo se škole jer L. jedva čeka da krene, nekad je ona učiteljica a mi učenici ili obratno, slaganje puzzli za dob predviđenu za F. i sl.

Živimo u naselju prilagođenom mladim obiteljima pa smo često vani u parku, bilo da je to prije ritmike ili poslije, sutra npr. idemo na plivanje na bazen,nekad odemo do knjižnice po knjige, 2x tjedno idemo do logopeda (pola sata) pa iskoristim to vrijeme prije i poslije da sam 1 na 1 s L., za vikend se može 100 čuda (skoro uvijek neki izlet), ako neka hrane u hladnjaku idemo u shopping pa nam oni pomažu, ako je samouslužna blagajna oni provlače kod proizvoda i tako. misli mda im je jako zabavno i uzbudljivo imat ovakve roditelje (malo munjene ) stalno negdje pičimo i pitaju a kud sad idemo, iščekujući neku avanturu.

Uzmi u obzir da se ja bez lažne skromnosti super organiziram i imam normalno radno vrijeme (do 16h), pa nekako stignem svašta poslije posla a i moja djeca liježu tek u 22h.I uvijek mi se da. Izaći van u šetnju u 20h, ja sam ZA.