Pokazuje rezultate 1 do 50 od 669

Tema: Ispisali smo ju iz vrtića

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lisica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Istu smo stvar mi napravili. Kod nas je ova vaša trotjedna faza trajala godinu i pol. Da sam barem slušala majčinski instinkt a ne pedagošku službu vrtića..Ona je uredno išla, bila nesretna, istraumirana, iščekivala petak. Umjesto prilagodbe, dijete koje je od 6. mjeseca života bilo bespelenaš je počelo pišati u krevet po noći..I mi čekali da faza prođe dok se nije pokakala..I molila me, preklinjala da je nikada više ne vodim u vrtić.. Ispisali smo je. Upisali u malu školu sa 5 godina. Imali smo problema sa ostankom ali je pregrmila. Sa 6 je sama odlučila da ide tu godinu pred školu u vrtić. U drugi vrtić. Predivno iskustvo. Sad je drugi osnovne, odlikašica, odgovorna, spava u svojoj sobi, socijalizirana. Napravila si dobru, racionalnu stvar. Ako dijete nije spremno-nije. Imam 2 mlađa djeteta koji su normalno i bez stresa krenuli i odradili prilagodbu. I sretno idu. Nisu sva djeca ista. Treba ih osluškivati i vjerovati sebi. Ne možeš dijete staviti u pedagošku šprancu. Koliko god to praktično zvučalo.
    Posljednje uređivanje od lisica : 17.02.2014. at 17:55

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •