Pokazuje rezultate 1 do 50 od 669

Tema: Ispisali smo ju iz vrtića

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Dobro si uradila.
    Ima još puuno vremena za vrtić. I za socijalizaciju.
    To što se tvoje dete pristojno ponašalo u vrtiću, nije nikakav pokazatelj da se dobro adaptirala.
    Uostalom, ako te je toliko pogodila primedba pedagogice, probaj da i ti preispitaš nju kao i ona tebe-čime ona objašnjava takvu promenu ponašanja kod tvoga deteta i kakve je ona korake preduzela da takvo ponašanje promeni... Buđenje u plaču i vrištanju meni stvarno ne zvuči kao detetova manipulacija.
    Možda će ti tokom narednih nedelja polako isplivati iz detetove priče neki razlog njenog ponašanja koji će možda za nas odrasle biti potpuno bezazlen, ali njoj očigledno vrlo uznemirujući. Po meni, pedagogica je napravila povelik propust.

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    Uostalom, ako te je toliko pogodila primedba pedagogice, probaj da i ti preispitaš nju kao i ona tebe-čime ona objašnjava takvu promenu ponašanja kod tvoga deteta i kakve je ona korake preduzela da takvo ponašanje promeni... Buđenje u plaču i vrištanju meni stvarno ne zvuči kao detetova manipulacija.
    Možda će ti tokom narednih nedelja polako isplivati iz detetove priče neki razlog njenog ponašanja koji će možda za nas odrasle biti potpuno bezazlen, ali njoj očigledno vrlo uznemirujući. Po meni, pedagogica je napravila povelik propust.
    Ovo je moja svekrva isto rekla, da pričekam da ispliva to nešto na površinu, ja sam to objašnjenje isprva odbacila, ali ako i ti tako misliš, a onda je valjda moguće?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj mayato prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo je moja svekrva isto rekla, da pričekam da ispliva to nešto na površinu, ja sam to objašnjenje isprva odbacila, ali ako i ti tako misliš, a onda je valjda moguće?
    Ne mora biti tako, naravno, ali eto, ja sam svoje dete ispisala iz vrtića prvenstveno iz zdravstvenih razloga, a u narednih mesec-dva je ona meni sasvim nehajno ispričala štošta iz vrtića, što se meni nije nimalo dopalo. Postale su mi odjednom jasne neke promene u njenom ponašanju i neki strahovi koje ona nikad pre toga nije imala, jer je po karakteru slična tvojoj, ona se baš teško obeshrabri.
    Kao što rekoh, ako i postoji neki okidač, sigurno nije ništa drastično, ali opet, ako se dete oseća toliko nesrećno, mislim da pedagoška služba treba da reaguje i nečim drugim osim da depresira majku (mislim, ako je pedagogici pristup i sa decom sličan, teško osetljivijoj deci...)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •