-
a opet ja sa svojim iskustvom
moje dete se prilagodilo, ide sa veseljem u vrtić tako da bih ja mogla da kažem da nemamo negativna iskustva
ali ipak vrtić je pogazio sve moje osnovne moralne i druge principe kad pričamo o međuljudskim odnosima (kažem vrtić a ne jedna teta jer ih ima osam)
dakle ja učim zaustavi napadača, kaži šta ti smeta, požali se teti. teta kaže: to su vaša posla, rešite sami
ja učim pomozi prijatelju, drugarstvo bratstvo i jedinstvo, teta uči ko će prvi dobije bombonu
ja učim nije važno šta imaš, kako izgledaš, šta nosiš, teta kaže: pa kako ja da kaznim L(devojčica koja maltretira druge) kad je tako slatka
teta vodi u McDonalds samo decu koja su bila na zimovanju
moje dete se požali da je devojčice izbacuju iz društva jer "ima tamniju boju kože" teta kaže: igraj se sa dečacima
i to sve nije jedna teta nego njih osam
osam školovanih odgajatelja
a ja sam dala vrtiću šansu, dete mi je četvrta godina u vrtiću a nije morala da ide, imao je ko da je čuva
ja sam zapravo jako srećna što i pored 6 sati koje provodi u vrtiću vidim da kućni odgoj ima mnogo veću utisak
i ovo je zapravo bila dobra škola nama roditeljima u ispravljanju pogrešnog vrtićkog odgoja
ok, i veliki spas da ne moramo da seckamo, lepimo, crtamo, i budemo kreativni jer nismo i ne uživamo u takvim aktivnostima sa detetom
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma