Pokazuje rezultate 1 do 50 od 669

Tema: Ispisali smo ju iz vrtića

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Ja uopce ne mislim da si u krivu marta. Meni je to i logicno. Da je mali dio sjajan, vecina osrednja no korektna, a ostatak grozan i poremecen i nesposoban. Razlika je u tome sto ja mislim da moje dijete moze profitirati i od osrednjeg ucitelja i da ne mora imati supermotivirajuceg voditelja drustva mrtvih pjesnika a da bi nesto naucio.
    Da ustanovim da je ucitelj razredne nastave moroncina prve klase koja kopa nos pod satom i sto rece casa vice sora sora mjenjala bih razred.
    i ja se slazem s tobom.
    no isto tako ne znam da li bi se slozila da joj temelj nije bio sjajan.
    da je u startu imala osrednje tete, da sam slusala struku i upisala je prosle godine u skolu, ne mogu garantirati da bi mogla potpisati ovaj post.
    danas mislim da je dovoljno zrela za osrednje ucitelje i da joj ne treba motivacija. no isto tako znam da prije godinu dana nije bila. ne zato sto nije bila intelektualno na nivou, vec emocionalno. i tada, bez obzira sto bi ona usvojila znanje osrednjeg ucitelja, ona ne bi imala dovoljno povjerenja u sebe da to znanje pokaze. danas ga pokazuje samoinicijativno, onda ju se trebalo "povlaciti za rukav" da ga pokaze, a to jedan osrednji ucitelj ne bi radio i ona ne bi pokazivala realnu sliku svog intelektualnog napretka- znanja.

zato mislim da, ako postoji izbor, nije uvijek plus baciti djecu lavovima (da malo karikiram) prije nego li su za njih spremni. i da se vrlo lako moze dogoditi da ih lavovi pojedu umjesto da oni pojedu lavove.
    Posljednje uređivanje od leonisa : 22.02.2014. at 13:14

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •