Pokazuje rezultate 1 do 50 od 186

Tema: Škola u prirodi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

rahela, to je doista škola u prirodi. ono sto nama nude je spavanje u nokom motelu, i vozikanje autobusom, od jedne do druge crkve, muzeja i atrakcije, 4 dana i mi bi to trebali platiti 2000kn.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    rahela, to je doista škola u prirodi. ono sto nama nude je spavanje u nokom motelu, i vozikanje autobusom, od jedne do druge crkve, muzeja i atrakcije, 4 dana i mi bi to trebali platiti 2000kn.
    Da, ovo je debela istina... Čula sam to s raznih strana. Ono što mi nije jasno - kako to da se radi o ŠKOLI u prirodi koja je obavezna (jer to je nastava) a nije na razini države riješena subvencija, nego su to prepustili lokalnim zajednicama??? To jednostavno nije fer prema djeci ni prema roditeljima. Mislim da bi to trebalo biti riješeno jedinstveno za cijelu Hrvatsku, po jedinstvenoj cijeni, a razlika može biti eventualno cijena transporta. ALi mi smo banana država... Rekao bi Balašević "Nek idu svi u lepi Honduras... "

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Da, ovo je debela istina... Čula sam to s raznih strana. Ono što mi nije jasno - kako to da se radi o ŠKOLI u prirodi koja je obavezna (jer to je nastava) a nije na razini države riješena subvencija, nego su to prepustili lokalnim zajednicama??? To jednostavno nije fer prema djeci ni prema roditeljima. Mislim da bi to trebalo biti riješeno jedinstveno za cijelu Hrvatsku, po jedinstvenoj cijeni, a razlika može biti eventualno cijena transporta. ALi mi smo banana država... Rekao bi Balašević "Nek idu svi u lepi Honduras... "
    Moja je u Zagrebu, niti u 3. niti u 4. razredu nisu išli na višednevne škole u prirodi. Aktiv učiteljica je tako odlučio.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj larmama prvotno napisa Vidi poruku
    Moja je u Zagrebu, niti u 3. niti u 4. razredu nisu išli na višednevne škole u prirodi. Aktiv učiteljica je tako odlučio.
    Eto, to je također bezveze... AKo je terenska nastava obvezna, kako onda aktiv učiteljica može o tome odlučivati?

Što se tiče iskustava s terenske nastave - starijega bih s njegovom učiteljicom poslala i na Mars bez i trunke razmišljanja jer sam imala potpuno povjerenje u obje učiteljice (razrednica + boravkašica, iako u to vrijeme više nije bila "njihova"), a za mlađega sam se tresla od straha, što se pokazalo opravdanim - bilo je svega, zalutale djece, razbijenih glava... isto kao i u razredu.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Lošinj i Novi Vinodolski cca. 500,00 Kn, smještaj u Lošinju je bio bolji od N.Vinodolskog.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ono što mi nije jasno - kako to da se radi o ŠKOLI u prirodi koja je obavezna (jer to je nastava) a nije na razini države riješena subvencija, nego su to prepustili lokalnim zajednicama??? To jednostavno nije fer prema djeci ni prema roditeljima.
    X

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •