rahela, to je doista škola u prirodi. ono sto nama nude je spavanje u nokom motelu, i vozikanje autobusom, od jedne do druge crkve, muzeja i atrakcije, 4 dana i mi bi to trebali platiti 2000kn.
rahela, to je doista škola u prirodi. ono sto nama nude je spavanje u nokom motelu, i vozikanje autobusom, od jedne do druge crkve, muzeja i atrakcije, 4 dana i mi bi to trebali platiti 2000kn.
Da, ovo je debela istina... Čula sam to s raznih strana. Ono što mi nije jasno - kako to da se radi o ŠKOLI u prirodi koja je obavezna (jer to je nastava) a nije na razini države riješena subvencija, nego su to prepustili lokalnim zajednicama??? To jednostavno nije fer prema djeci ni prema roditeljima. Mislim da bi to trebalo biti riješeno jedinstveno za cijelu Hrvatsku, po jedinstvenoj cijeni, a razlika može biti eventualno cijena transporta. ALi mi smo banana država... Rekao bi Balašević "Nek idu svi u lepi Honduras... "
Eto, to je također bezveze... AKo je terenska nastava obvezna, kako onda aktiv učiteljica može o tome odlučivati?
Što se tiče iskustava s terenske nastave - starijega bih s njegovom učiteljicom poslala i na Mars bez i trunke razmišljanja jer sam imala potpuno povjerenje u obje učiteljice (razrednica + boravkašica, iako u to vrijeme više nije bila "njihova"), a za mlađega sam se tresla od straha, što se pokazalo opravdanim - bilo je svega, zalutale djece, razbijenih glava... isto kao i u razredu.
Lošinj i Novi Vinodolski cca. 500,00 Kn, smještaj u Lošinju je bio bolji od N.Vinodolskog.
XOno što mi nije jasno - kako to da se radi o ŠKOLI u prirodi koja je obavezna (jer to je nastava) a nije na razini države riješena subvencija, nego su to prepustili lokalnim zajednicama??? To jednostavno nije fer prema djeci ni prema roditeljima.