Pa i ja imam samo jednu - sašila za starijega, a mlađi ju je također imao na krštenju godinu dana kasnije.
Jedino smo možda mi krivo shvatile, ako je Cathy isti dan krstila dvoje djece - tada je možda svećenik tražio da ima svako dijete svoju krsnu košulju.
Sad mi je zapravo krivo što nisam sašila i mlađemu jednu - ako budu htjeli za uspomenu, što da radim kad imam samo jednu ??
Posljednje uređivanje od Peterlin : 23.02.2014. at 21:45
moš si mislit da će htjeti
Peterlin, baš ne vjerujem da će htjeti, zar stvarno misliš da bi mogli?
Ja ne volim čuvati stvari koje mi godinama stoje zato kad ovak nešto pročitam baš me iznenadi.
Ja pak bacam sve što mi stoji na putu![]()
I ja, dijelim i ne čuvam, ali imam nekoliko obiteljskih uspomena - maminu krsnu kapicu (heklanu) koju je njena baka radila, moju benkicu koju je moja baka šivala i vezla, a od djece sam sačuvala najmanju pelenu i najmanji body od obojice + dojenačke dekice koje je mm-ova mama isplela. To smatram uspomenama, kao i krsnu košulju. Ostalo je otišlo. Od svoje odjeće sačuvala sam si vjenčani kostim iako ne stanem u njega. To mi nije u kategoriji ostale odjeće.
Ja se ježim od takvog čuvanja, ali imam haljinu od vjenčanja, vječni suvenir u koji sam broj stala, nada umire zadnja![]()