Vec par dana se sjetim pa ne uplatim odmah -pa zaboravim... ali sad sam uplatila
Vec par dana se sjetim pa ne uplatim odmah -pa zaboravim... ali sad sam uplatila
ajme ja kao i tikki evo večeras uplaćujemo sigurno, svečano obećajem![]()
Ja cu jos jednom zamoliti sve one koji nisu uplatili da uplate onoliko koliko mogu i da nas sto vise dodje u setnju.
Zalosno je koliko neplodnih parova ima samo u Zg a ni 2% ih ne dodje u setnju. Moja cura ce opet biti tu sa svojom majicom IVF beba![]()
Nisam više često na forumu, jednostavno ne stignem uz svoje ljubavi, ali tu i tamo škicnem i vidim da ste ove godine uspjeli organizirati čitavi tjedan za borbu protiv neplodnosti.
Bravo i hvala!
Mi smo imali sreće i uspjeli već iz drugog pokušaja, ali zato što imamo djecu neplodnost boli malo manje, ali i dalje boli. Dobro se sjećam koliko ste nam znanjem i podrškom pomogli od dijagnoze do postupka, od neuspjeha do pozitivne bete, i s kolikim ste veseljem podijelili našu sreću kad su se rodile naše čudesne bebe.
Nikome danas s novcima nije lako, nama s blizancima je sve doslovno u duplo, ali uplatiti ćemo koliko god možemo jer znamo da će se upotrijebiti za pravu stvar i pomoći mnogima koji jesu ili će tek biti u našoj situaciji.
Ja sam jučer nešto uplatila i poslala na f-book i mail molbe frendovima da uplate koliko mogu. Nadam se da ce se bar netko odazvati.
Di ste nabavili majice za kikace na kojima piše IVF beba? I mi bi se lijepo uredili za šetnju![]()
Radila sam je po narudjbi kod nas. Nije problrm uraditi je vec naci velicinu majice. Pokusat cu naci jedinicu pa da urade. Javim ti
Mislim da u utorak sjeda porodiljni pa cu uplatiti jos nesto
I odoh zicati koju dobru dusu, pa kolko-tolko
mene jucer prijatelj razveselio, raspitao se o Tjednu, pa o endometriozi da moze bolje razumijeti prijateljicu, a razgovor smo zakljucili uplatom![]()
Ovu subotu... Kod Mandusevca u podne... Ima i posebna tema da se "pobrojimo" pa se tamo isto dodajte! A tamo su i svi detalji!![]()
Naša prslucic sa natpisom "IVF beba" stiže...ima li još koja beba koja će se tako srediti pa da ih malo pofotkamo?
opet sam danas sitno uplatila. ajmo, ljudi - nije kasno! olakšajmo rad ovim divnim volonterkama koje se bore za sve nas!