uplaćujem još kad sjedne plaća u petak![]()
Ja cu jos jednom zamoliti sve one koji nisu uplatili da uplate onoliko koliko mogu i da nas sto vise dodje u setnju.
Zalosno je koliko neplodnih parova ima samo u Zg a ni 2% ih ne dodje u setnju. Moja cura ce opet biti tu sa svojom majicom IVF beba![]()
Nisam više često na forumu, jednostavno ne stignem uz svoje ljubavi, ali tu i tamo škicnem i vidim da ste ove godine uspjeli organizirati čitavi tjedan za borbu protiv neplodnosti.
Bravo i hvala!
Mi smo imali sreće i uspjeli već iz drugog pokušaja, ali zato što imamo djecu neplodnost boli malo manje, ali i dalje boli. Dobro se sjećam koliko ste nam znanjem i podrškom pomogli od dijagnoze do postupka, od neuspjeha do pozitivne bete, i s kolikim ste veseljem podijelili našu sreću kad su se rodile naše čudesne bebe.
Nikome danas s novcima nije lako, nama s blizancima je sve doslovno u duplo, ali uplatiti ćemo koliko god možemo jer znamo da će se upotrijebiti za pravu stvar i pomoći mnogima koji jesu ili će tek biti u našoj situaciji.
Ja sam jučer nešto uplatila i poslala na f-book i mail molbe frendovima da uplate koliko mogu. Nadam se da ce se bar netko odazvati.
Di ste nabavili majice za kikace na kojima piše IVF beba? I mi bi se lijepo uredili za šetnju![]()
Radila sam je po narudjbi kod nas. Nije problrm uraditi je vec naci velicinu majice. Pokusat cu naci jedinicu pa da urade. Javim ti
Mislim da u utorak sjeda porodiljni pa cu uplatiti jos nesto
I odoh zicati koju dobru dusu, pa kolko-tolko
mene jucer prijatelj razveselio, raspitao se o Tjednu, pa o endometriozi da moze bolje razumijeti prijateljicu, a razgovor smo zakljucili uplatom![]()
Ovu subotu... Kod Mandusevca u podne... Ima i posebna tema da se "pobrojimo" pa se tamo isto dodajte! A tamo su i svi detalji!![]()
draga mjestopodsuncem, nažalost i na ovaj način jedva skupljamo sredstva za ovaj tjedan koji je vrlo bitan što se tiče osvještavanja javnosti, preveniranja što se tiče mračnih sila i drugih političkih opcija koje se ja iskreno bojim da bi opet mogli pomisliti na mijenjane zakona na gore (zabranu zamrzavanja embrija, ograničavanje oplodnje na samo 3 j.s. itd). Ovo što skupljamo jeste jedva dovoljno za ovaj tjedan - jedva i ne bi bilo dostatno niti za jedan jedini postupak MPO-a s lijekovima a kamoli za ovo što ti predlažeš - nažalost.
Masu stvari smo dobili gratis - i ljudi su uložili i još ulaže mnoge sate dobrovoljnog rada za ovaj tjedan, to je veliki ulog ali je novaca uistinu malo![]()
Vjerujem, svemu sto kazesja sam nova u ovome pa se jos snalazim i nisam niti svjesna svega, jos lebdim u medjuprostoru
ovaj mjesec trebam u prvi postupak, pa jos ne znam ni sto me sve ceka...
Od srca mogu dati doprinos uplatom, glasom i pravnom pomoci, obzirom sam pravnica, vrlo rado se mogu aktivirati u svemu sto treba...pa me uputite(jos ne znam sve vase borbe sa ministrom/ministarstvima i zakonima), tek se upoznajem....
Naša prslucic sa natpisom "IVF beba" stiže...ima li još koja beba koja će se tako srediti pa da ih malo pofotkamo?
opet sam danas sitno uplatila. ajmo, ljudi - nije kasno! olakšajmo rad ovim divnim volonterkama koje se bore za sve nas!