Pokazuje rezultate 1 do 50 od 72

Tema: Tjedan borbe protiv neplodnosti- donacije

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Dakle, da još malo pojasnim na što bi se utrošila ova sredstva:
    - izradili bismo bedževe sa porukama Neplodnost boli i I ja želim zagrliti svoje dijete koje bi nosili u tom tjednu
    - organizirali bismo okrugli stol o praksi u IVF-u u Europi na kojem bi sudjelovali razni stručnjaci kao i članovi Fertility Europe-a
    - želimo napraviti tzv Wall of hope na koji bi izložili razglednice koje sakupljamo u kampanji Čudesne obitelji pa vas i ovim putem pozivam da, ukoliko još niste, napravite svoju razglednicu- link na temu http://forum.roda.hr/threads/66241-%...desne+obitelji
    - izložili bi i plakate s porukama vezane za neplodnost

Ideja imamo puno ali problem nam je financiranje istih.
    Hvala svima koji su već uplatili i onima koji tek hoće

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    Dakle, da još malo pojasnim na što bi se utrošila ova sredstva:
    - izradili bismo bedževe sa porukama Neplodnost boli i I ja želim zagrliti svoje dijete koje bi nosili u tom tjednu
    - organizirali bismo okrugli stol o praksi u IVF-u u Europi na kojem bi sudjelovali razni stručnjaci kao i članovi Fertility Europe-a
    - želimo napraviti tzv Wall of hope na koji bi izložili razglednice koje sakupljamo u kampanji Čudesne obitelji pa vas i ovim putem pozivam da, ukoliko još niste, napravite svoju razglednicu- link na temu http://forum.roda.hr/threads/66241-%...desne+obitelji
    - izložili bi i plakate s porukama vezane za neplodnost

Ideja imamo puno ali problem nam je financiranje istih.
    Hvala svima koji su već uplatili i onima koji tek hoće
    Ako se smijem uplesti...bilo bi lijepo skupljati i sredstva za mpo postupke, lijekove, put...i sve sto je potrebno,
    za one koji si na zalost ne mogu priustiti, mislim da je to jako potrebno...ali vjerujem da ste racunali na to

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

draga mjestopodsuncem, nažalost i na ovaj način jedva skupljamo sredstva za ovaj tjedan koji je vrlo bitan što se tiče osvještavanja javnosti, preveniranja što se tiče mračnih sila i drugih političkih opcija koje se ja iskreno bojim da bi opet mogli pomisliti na mijenjane zakona na gore (zabranu zamrzavanja embrija, ograničavanje oplodnje na samo 3 j.s. itd). Ovo što skupljamo jeste jedva dovoljno za ovaj tjedan - jedva i ne bi bilo dostatno niti za jedan jedini postupak MPO-a s lijekovima a kamoli za ovo što ti predlažeš - nažalost.

Masu stvari smo dobili gratis - i ljudi su uložili i još ulaže mnoge sate dobrovoljnog rada za ovaj tjedan, to je veliki ulog ali je novaca uistinu malo

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    draga mjestopodsuncem, nažalost i na ovaj način jedva skupljamo sredstva za ovaj tjedan koji je vrlo bitan što se tiče osvještavanja javnosti, preveniranja što se tiče mračnih sila i drugih političkih opcija koje se ja iskreno bojim da bi opet mogli pomisliti na mijenjane zakona na gore (zabranu zamrzavanja embrija, ograničavanje oplodnje na samo 3 j.s. itd). Ovo što skupljamo jeste jedva dovoljno za ovaj tjedan - jedva i ne bi bilo dostatno niti za jedan jedini postupak MPO-a s lijekovima a kamoli za ovo što ti predlažeš - nažalost.

Masu stvari smo dobili gratis - i ljudi su uložili i još ulaže mnoge sate dobrovoljnog rada za ovaj tjedan, to je veliki ulog ali je novaca uistinu malo

Vjerujem, svemu sto kazes ja sam nova u ovome pa se jos snalazim i nisam niti svjesna svega, jos lebdim u medjuprostoru ovaj mjesec trebam u prvi postupak, pa jos ne znam ni sto me sve ceka...
    Od srca mogu dati doprinos uplatom, glasom i pravnom pomoci, obzirom sam pravnica, vrlo rado se mogu aktivirati u svemu sto treba...pa me uputite (jos ne znam sve vase borbe sa ministrom/ministarstvima i zakonima), tek se upoznajem....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •