-
Moj Dino je imao 3,5 godine kad se Oliver rodio. Do tada je bio naviknut da mu ja svaku večer čitam priču prije spavanja, većinom sam ga ja tuširala, ponekad tata. Kad se Oliver rodio neke stvari su se morale malo promijeniti i on njima prilagoditi a opet sam pazila da ga ne isključujem i da se ne osjeća zapostavljen. Pa tako imam sliku gdje jednom rukom dajem njemu čokolino, a Olivera istovremeno dojim (slika se zove Davorka hrani djecu
). Polako je mogao ponekad i tata pročitati priču, ponekad se išlo spavati i bez priče samo uz pusu za laku noć, ponekad smo čitali s Oliverom u naručju, ponekad je pričekao dok nahranim Olivera pa smo čitali onda. I tako smo sve stvari balansirali, Olivera je isto znao zabaviti tata neko vrijeme dok sam ja obavila što imam s Dinom. Ali da će biti vječito rivalstvo, to se pripremi i pomiri, barem je tako kod mene, vole se, obožavaju jedan drugog, ali je obavezno svaki dan oko nečega svađa, tuča, vriska i cika. I to često potpiruje stariji, tako i da kad je mlađi OK, ovom drugom vrag ne da mira pa ga onda izaziva.
Drži se!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma