Odlaganje na pod? Fala Bogu! Bar nema kamo pasti...
O da...Ines prvotno napisa
Plus jos jedno.
Situacija od jucer:
Lena crta za stolom u blagovaoni (i to ne obicnim bojicama, ne, ne... moraju biti vodene), Marko je na dvoristu, Ivan puzi uokolo i lagano zasmrdi... Odem njega ocistiti, migolji se non stop, ruke su mi pune kakice, cujem Marka kao na dvoristu otvara pipu (iako smo mu milijun puta rekli da se voda na dvoristu NE SMIJE DIRATIIIIIIIII!!!!), Lena skace sa stolice i vice:"Brzo piskiti, brzo, brzo..." (uvijek mora biti brzo brzo jer ceka do zadnjeg trenutka kad vise ne moze izdrzati). Spustam Ivana napola ociscenog i golog koji otpuzi u blagovaonu, trcim s Lenom na WC (moram OBAVEZNO cekati pred vratima dok bude gotova jer inace pocne vristati), pobrisem ju, obucem, trcimo natrag u blagovaonu. Ivan je dohvatio kist krcat crnom bojom, pola sazvakao, pola razmaljao po licu - guza mu je jos polupokakana i gola. Marko i dalje razlijeva vodu po dvoristu. Lena vristi:"To su moje bojiceeeeeee!!!". Hvatam Ivana i odvodim u kadu, jer je najjednostavnije cijelog ga istusirati. Lena se penje natrag na svoju stplicu i vice:"Hocu obicne bojiceeeee, sve je mokrooooo!!!" Marko i dalje razlijeva vodu po dvoristu. Operem ivana, umotam u rucnik, micem vodene bojice, brisem stol i donosim obicne. Idem obuci Ivana. Migolji se i to traje beskonacno. Marko i dalje razlijeva vodu po dvoristu. Lena vice:"Ja sam jako, jako gladan!"(recenica koju ponavlja barem jednom u sat vremena, a i inace je sve u muskom rodu). Konacno sam uspjela obuci Ivana i ostavljam ga posjednutog na podu i uvaljujem mu kutiju s kockicama. Idem Leni narezati jabuku. Marko i dalje razlijeva vodu po dvoristu. Ivan s gnusanjem ignorira kockice i dopuzi u kuhinju i pocne rostati po ormaricu s rajnglicama. Micem bojice, papire i bojanke i Lena na miru jede jabuku. Konacno odlazim na dvoriste vrisnuti na Marka da ako tog trenutka ne prestane prckati po vodi nema pidzame sa Spidermanom. Lena se dere da je gotova i da hoce jos, Ivan zvekne s najglomaznijom tavom o pod, a Marko dolazi u kucu skroz mokrih hlaca, carapa i papuca... itd, itd...

)-al meni je bila pjesma kad je R. bila skroz mala beba.
Odgovori s citatom