-
kod nas za sad, kuc kuc kuc, sve super štima.
rijetko kad h. uhvati žuta minuta pa plače da hoće mamu dok n.sisa ili da mora brzo brzo piškit, i to samo s mamom, pa ja prekidam dojenje i vodim je na wc jer ne želim zapišanu nju i pod... prvih par dana je bilo malo shizofreno - beba je puno plakala navečer jer je imala grčiće, a h. je bila doslovno unezvjerena i od bebe i od plača, pa bi jadna trčkarala tamo-vamo po stanu sa svojom bebom u rukama dok sam ja nosala n. ili bi ležala na krevetu i kukala "ja sam jako jako umojna, ja bi tako jado nanala...". a nema šanse da bi zaspala dok se situacija ne smiri i beba ne zaspi. pokušala sam čak da tata čuva i nosa bebu u drugoj sobi a da ja uspavam h., ali ma kakvi. u svakom slučaju, sad se beba smirila i ne plače više toliko, pa navečer prvo tuširamo ili kupamo h., pa onda bebu, pa onda sve tri legnemo na krevet, beba sisa, ja h. pričam priču i onda obje zaspu. ili h. zaspi prva jer ne spava po danu, pa ja bebu brzo premjestim u drugu sobu da ne bi slučajno zaplakala i probudila h... uglavnom, za sada se namam šta žaliti, odlično smo se uhodali svi i baš nam je super :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma