Nismo se još slikali ali i kod nas je takva situacija. Stella neće da ju itko hrani ako sam ja u blizini. I za spavanje isto, s jedne strane Mia na cici, s druge Stella pod rukom. Neće da ju tata uspavljuje... U biti Stella bi htjela da sve ja ali ne da nikom drugom da drži Miu. I za tuširanje me zove, ali zasad ju još uvijek tata tušira. U početku je bilo OK jer je uvijek nekako Mia spavala dok je Stelli bilo vrijeme za jelo, presvlačenje, spavanje ali sad su uvijek u isto vrijeme gladne, pokakane ili je Mia budna kad je Stelli vrijeme za spavanje... Najgore ako počnem hraniti Stellu pa se Mia probudi, prištekam ju i idem dalje hraniti Stellu, a ona više ne želi jesti... Nekad mi je krivo što joj se baš ne posvećujem jer ne mogu od Mie, pa je sad puno s bakom i tatom, ali ne mogu s obje... Ludnica je kad obje počnu plakat... Ili kad dojim a Stella hoće nešto i vuče me za ruku i počne plakati da idem s njom... U početku je Stella bila super ali sad polako sve više pokazuje ljubomoru i da joj jako falim. Onda ili inzistira da baš ja nešto oko nje ili me odbacuje, viče "neću mamu" i ignorira me ponekad. Jedva čekam da budu malo veće ili bar dok Mia neće bit toliko na cici i da može i netko drugi malo oko nje da se ja mogu malo više posvetit Stelli da mi ne zamjeri puno. Svaka čast vama s troje, ja ne znam ni kako s dvoje, osim da Stellu uvalim baki ili tatidavorka (napisa):
...Pa tako imam sliku gdje jednom rukom dajem njemu čokolino, a Olivera istovremeno dojim (slika se zove Davorka hrani djecu
dobro je. mislila sam da sam luda.
kod nas tako funkcioniraju obroci već nekoliko dana.

Odgovori s citatom