Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: dijete 3 godine se skida gol

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno dijete 3 godine se skida gol

Znači, moj sin ima 3 god i 3 mjeseca. Kada mu dođe društvo (vršnjaci) on se sa njima povuče u sobu ili neki kutak gdje mi ne vidimo i skida hlače! Najprije je pokazivao samo pupu i guzu a sada i pišu! Čak i kada ga ta djeca ignoriraju i igraju se, on i dalje nastavlja sa tim svojim skidanjem! Par puta sam ga vidjela da se skida dok je bio sam. Uglavnom ništa ne radi iako mu se pišo svaki puta digne... Samo skida i oblači hlače. S tim da sam ga par puta (dok sam ćirila) vidjela da dira pišu (melja :D ). Uglavnom to sve bezazleno izgleda, samo šta mu nikako ne mogu objasniti da to ne radi kada je u društvu! Dal da zavičem na njega? Jel to samo dječje istraživanje?

Samo da napomenem, to skidanje izvodi uglavnom kada je sa vršnjacima. Rijetko sam.
    Posljednje uređivanje od Tratina : 09.03.2014. at 22:30

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Je, to je istraživanje.

Objasni mu da mu meljanje piše stvara ugodu, ali da ga melja samo kad je sam. Ne pred drugima.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Provala sam mu to objasnit. I on kaže da se više neće skidat pred drugom djecom pa opet to napravi... Dal da zavičem na njega?

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja ne bih vikala, od vike nikad nikakve koristi.

Objašnjavaj, jednom će se uhvatit

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ma nije to ništa - dijete skreće pažnju na sebe kako god zna i umije. Ne bih ja tome previše pridavala, pogotovo ne bih vikala jer ako stvarno skreće pažnju na sebe - to bi moglo pogoršati stvari.

I ja sam svojima govorila da se igrati s pišonjom smiju samo kad ih drugi ne gledaju, jer je to nepristojno raditi pred drugima i ružno za vidjeti isto kao i kad kopaš nos. Ne shvate od prve, često im treba više puta ponoviti i dočekati da dorastu.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

O.K. Hvala na savjetima.

Dilek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Ovo me podsjetilo - sin moje frendice se redovito skida gol kad ide na tutu. Ne radi to pred drugima, ali nema sanse da obavi nuzdu ako nije skroz gol.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •