-
suenos, muž ti mora odrasti. Pod hitno...
Ja razumijem da netko ne voli raditi kućanske poslove. Pa i ne mora - ako ima svoj novac, može ti platiti pomoć u kući. Mi smo tako funkcionirali dok mlađe dijete nije napunilo 3 godine. Bez toga - ja bih crkla, a i mm isto. On nije tip koji ide na nogomet, ali oboje osim djece imamo još i ostarjele roditelje na brizi (više on nego ja jer je njegova mama starija) pa smo se snašli kako smo znali i umjeli. Koštalo je (novaca), u tim godinama nije bilo štednje, ali uspjeli smo.
Dakako, preduvjet za to je ono što trampolina kaže - morate sjesti i porazgovarati kao dvoje odraslih. Možda bi pomoglo da stavite neku računicu na papir - što sve treba i koliko bi koštalo tako nešto... Daklem - muž ima dvije mogućnosti: platiti pomoć ili podmetnuti leđa. Ja bih čak pristala i na varijantu da on ORGANIZIRA pomoć u kući kako god zna - štajaznam, ako je njegova mama voljna prihvatiti dio njegovih obveza, pa nek šljaka... (ne kažem to zato što želim upregnuti svekrvu, kažem zato jer je svekrva osoba koja često može muža tj. svog sina potaknuti, pa čak i natjerati da napravi stvari kako treba... Ne treba odbaciti tu mogućnost pritiska. I ne pitajte kako znam za to....
ali mi je dugo trebalo da se počnem time koristiti
)
Zadnju mogućnost ovdje ne bih razmatrala, o tome se razgovara tek kad iscrpite sve ostale mogućnosti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma