kad prolazi? drzim ledene obloge, ispirem usta cajem od kadulje, pijem antibiotik .... i dalje izgledam uzasno glupo i cudno :/
ja sam si nekako zamislila da ce mi se vec nakon par sati vidjeti poboljsanje :?
i sutra moram na posao ovakva??
kad prolazi? drzim ledene obloge, ispirem usta cajem od kadulje, pijem antibiotik .... i dalje izgledam uzasno glupo i cudno :/
ja sam si nekako zamislila da ce mi se vec nakon par sati vidjeti poboljsanje :?
i sutra moram na posao ovakva??
Jesu li ti što radili, otvorili, izvadili, rezali korjen...? Dok se ne pusti gnoj van a zrak unutra slaba korist od svega.
ali ne smiju joj ništa radit dok je upaljeno i otečeno
emily, obično nakon dan, dva uzimanja antibiotika
je, otvorila mi je zub
dala antibiotik i narucila da dodjem za 10 dana, da pocne lijecenje
nije mi izasao nikakav gnoj :?
Bojim se da ćeš ostati bez tog zuba... :/
Zato što na žalost s tim imam jako velikog iskustva..tzv liječenje zuba (tipa izvade ti živac i kao očiste od gnoja) nikada do kraja ne uspije i zub obavezno istrune, jer se do kraja ne može izvaditi gnoj. Jedini spas, osim vađenja, je da ti kirurško odstrane dio korjena zuba i očiste kost od gnoja. To se isplati učiniti jedino ako se radi o relativno zdravom zubu, u protivnom se ne isplati, a i užasno je bolno... :/
Emily, kako zub, jesi li što splasnula?
splasnula sam skoro skroz
ali trebalo je evo skoro 4 dana :/
povremeno me sve to boli, tako da sam u prosjeku na 1 tableti nekog analgetika na dan
cekam srijedu da vidim sto ce teta zubarica reci i uciniti...
mene boli zub,vec sam ga popravljo i sada mi je otekla desna od boli i pitam se dali ce se povuc ili sta da radim..
Da li kod otekline od zuba pomaže Silapen?
Silapen sam dobila zbog angineali usput mi se dogodilo to sa zubom...iskreno nadam se da će pomoći..hvala na odgovorima