kad prolazi? drzim ledene obloge, ispirem usta cajem od kadulje, pijem antibiotik .... i dalje izgledam uzasno glupo i cudno :/
ja sam si nekako zamislila da ce mi se vec nakon par sati vidjeti poboljsanje :?
i sutra moram na posao ovakva??
kad prolazi? drzim ledene obloge, ispirem usta cajem od kadulje, pijem antibiotik .... i dalje izgledam uzasno glupo i cudno :/
ja sam si nekako zamislila da ce mi se vec nakon par sati vidjeti poboljsanje :?
i sutra moram na posao ovakva??
Jesu li ti što radili, otvorili, izvadili, rezali korjen...? Dok se ne pusti gnoj van a zrak unutra slaba korist od svega.
ali ne smiju joj ništa radit dok je upaljeno i otečeno
emily, obično nakon dan, dva uzimanja antibiotika
je, otvorila mi je zub
dala antibiotik i narucila da dodjem za 10 dana, da pocne lijecenje
nije mi izasao nikakav gnoj :?
Bojim se da ćeš ostati bez tog zuba... :/
Zato što na žalost s tim imam jako velikog iskustva..tzv liječenje zuba (tipa izvade ti živac i kao očiste od gnoja) nikada do kraja ne uspije i zub obavezno istrune, jer se do kraja ne može izvaditi gnoj. Jedini spas, osim vađenja, je da ti kirurško odstrane dio korjena zuba i očiste kost od gnoja. To se isplati učiniti jedino ako se radi o relativno zdravom zubu, u protivnom se ne isplati, a i užasno je bolno... :/
Emily, kako zub, jesi li što splasnula?
splasnula sam skoro skroz
ali trebalo je evo skoro 4 dana :/
povremeno me sve to boli, tako da sam u prosjeku na 1 tableti nekog analgetika na dan
cekam srijedu da vidim sto ce teta zubarica reci i uciniti...
mene boli zub,vec sam ga popravljo i sada mi je otekla desna od boli i pitam se dali ce se povuc ili sta da radim..
Da li kod otekline od zuba pomaže Silapen?