Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
Ana, je li on ikad išao sa tobom kad si obavljala preglede? Je li svjestan da on samo treba dati uzorak u čašici (to može i kući pa ti odneseš, kao što ti je već savjetovano), a da ti širiš noge, podnosiš vaginalne preglede, briseve, uzv i ...!? U konačnici, ako i uđete u liječenje neplodnosti, to će i dalje biti jedino što on mora napraviti!

Ne znam koliko godina imate, ali 7 godina čekanja čuda je puno predugo. Ženska plodnost rapidno opada sa godinama i budete li dugo čekali, velika je vjerojatnost da će proći voz.
Ukoliko oboje želite djecu, odgovorno i savjesno je da on sada napravi spermiogram nakon što si ti napravila sve osnovne pretrage.
Ne treba ići na punkcije testisa, uzv, rektalni pregled, kolonoskopiju i sl. Samo malo napuniti čašicu
Znao bi me odvesti ako bi ga ja zamolila,ja kod svoje ginekologice nisam bila 3 godine,tad zadnji put mi je pregledala nalaze hormona i jos par stvari i rekla da bez njegovog nalaza ne mogu nista drugo napraviti. Tada sam otisla po uputnicu kod njegove doktorice,ali on nije nikad otisao,kao ni ranije po preporuci drugog ginekologa kojim ja nisam bila zadovoljna.
Od tad odem privatno ginekologu,jer me je sramota doci svojoj doktorici i reci joj kako stvari stoje,sve se nadam da ce on promjenit misljenje i da cemo zajedno otici na savjetovanje kod nje.
Isuse,kad procitam svoj post shvatim koliko sve to zvuci ludo