Moje iskustvo... povod je bio potpuno drugačiji, ali njegovo ponašanje i moje ponašanje identično onom tvog muža i tebe.
Tako da si me podsjetila na neka prošla vremena.
Problem koji je kod nas postojao i nije se rješavao, iako sam ja pokušavala i urgirala i molila i obrazlagala. Udaljavali smo se, isto tako je na moje molbe odgovarao s "ne znam", "ako si nezadovoljna, otiđi", a ja sam ludila, savjetovala se s njegovom majkom, odlazila psihologu, pokušavala prodrijeti do njega na sve načine, doživljavala komentare ljudi koji su me savjetovali: "Bože, stvarno si strpljiva".
Post festum: nakon uloženog vremena i emocionalnog trapljenja, na ružan način sam doznala da me već mjesecima vara i da je problem zapravo bio prividan i da on, slabić, nije imao dovoljno m..a da mi, pa na bilo koji način, saopći da je među nama gotovo.
Neću ti savjetovati što da učiniš, niti na bilo koji način insinuirati ikakvu poveznicu s rješavanjem tvog problema, bilo bi to preuzetno, ali ću samo konstatirati da je situacija koju si opisala samo beskrajno tavorenje.