Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Prenos broja sa stare kartice na novu

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Prenos broja sa stare kartice na novu

Dakle ovako kupila sam novi mobitel preko web shop t-comovog.
    Dobila mobitel i sa mobitelom dobila karticu.Uglavnom oni su rekli da im javim brojeve i stare i da će ju oni aktivirati.
    E sad to sam naprasvila i oni ju jesu aktivirali i sad mogu zvati sa nje samo što nemam kontakata sa svoje kartice.
    Imam samo nešto malo.
    E sad ne znam kaj da radim. Poslal i njima mail ali nisu odgovorili a meni je to hitno. A stara kartica sad više ne rai u novom mobitelu

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Možeš otići u T-centar da ti presnime podatke s jedne kartice na novu ili barem isprintaju brojeve ako to ne mogu. Ili, ako ne možeš do T-centra, pogledaj možeš li presnimiti brojeve sa stare kartice na mob pa ih imaš tako.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja samo znam da t-centar i web shop nisu ista firma sad ne znam dali oni to mogu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

stavi staru karticu u novi mobitel i snimi kontakte s kartice u memoriju telefona. Nakon toga vrati novu karticu u mobitel i ako želiš te brojeve i na sim kartici kopiraj ih iz memorije telefona na novu karticu ili ih koristi direktno iz memorije telefona.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ako zelis ustediti 50kn ucini ovako kako ti kaze larmama. u suprotnom se ta akcija placa 50kn. (bar se prije 2g kad sam im dosla s errorom na simu pa su mi to ucinili gratis i rekli kolika je inace cijena).

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

btw ako nesto kontakata na simu imas onda mozda znaci da si ostale pohranjivala na mobitel, pa novu sim karticu stavi u stari mobitel i kopiraj kontakte s moba na sim.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ako je rijec pak o manjem formatu, mozes izrazati skarama na taj format, staru karticu i onda dalje kako larmama kaze.
    znam da je smijesno ali mozes naci i upute kako izrezati
    evo jedan od filmica

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •