-
Prenos broja sa stare kartice na novu
Dakle ovako kupila sam novi mobitel preko web shop t-comovog.
Dobila mobitel i sa mobitelom dobila karticu.Uglavnom oni su rekli da im javim brojeve i stare i da će ju oni aktivirati.
E sad to sam naprasvila i oni ju jesu aktivirali i sad mogu zvati sa nje samo što nemam kontakata sa svoje kartice.
Imam samo nešto malo.
E sad ne znam kaj da radim. Poslal i njima mail ali nisu odgovorili a meni je to hitno. A stara kartica sad više ne rai u novom mobitelu
-
Možeš otići u T-centar da ti presnime podatke s jedne kartice na novu ili barem isprintaju brojeve ako to ne mogu. Ili, ako ne možeš do T-centra, pogledaj možeš li presnimiti brojeve sa stare kartice na mob pa ih imaš tako.
-
Ja samo znam da t-centar i web shop nisu ista firma sad ne znam dali oni to mogu
-
stavi staru karticu u novi mobitel i snimi kontakte s kartice u memoriju telefona. Nakon toga vrati novu karticu u mobitel i ako želiš te brojeve i na sim kartici kopiraj ih iz memorije telefona na novu karticu ili ih koristi direktno iz memorije telefona.
-
Osoblje foruma
ako zelis ustediti 50kn ucini ovako kako ti kaze larmama. u suprotnom se ta akcija placa 50kn. (bar se prije 2g kad sam im dosla s errorom na simu pa su mi to ucinili gratis i rekli kolika je inace cijena).
-
Osoblje foruma
btw ako nesto kontakata na simu imas onda mozda znaci da si ostale pohranjivala na mobitel, pa novu sim karticu stavi u stari mobitel i kopiraj kontakte s moba na sim.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma