Pokazuje rezultate 1 do 50 od 93

Tema: kombinirani, amniocenteza i nalaz s potvrdom kromosomske greške

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

pozz cure...no ipak na uzv se kod mojatika vidio problem sa srcem...
    ne znam, možda se ja samo tješim na ovaj način, jer i moj biokemijski je loš 1:84, na osnovu povišenog free beta hcg, a dr koji je isto privatni i cijenjen kaže da je s bebom sve ok, zadnje sad u 21 tj.
    napravila sam i fetalnu ehokardiografiju za svaki slučaj i nije mi preporučana amnio na osnovu svih nalaza. ne znam, nemam pojma...bojim se povremeno, premda sada sve manje...

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Least123 ma nemaš razloga za brigu...meni je problem na srcu našao tek u 17.tj...ne kod UZV za kombinirani probir u 11.tj. kod tebe bi se sada SIGURNO već vidjelo da je išta za brigu!!! pa 21.tj, hej!!! prošao je anomaly scan!!! i fetalnu si radila!!! ma daj! ne brigaj!!! sve je ok!!! uživaj!!!

Citiraj Least123 prvotno napisa Vidi poruku
    pozz cure...no ipak na uzv se kod mojatika vidio problem sa srcem...
    ne znam, možda se ja samo tješim na ovaj način, jer i moj biokemijski je loš 1:84, na osnovu povišenog free beta hcg, a dr koji je isto privatni i cijenjen kaže da je s bebom sve ok, zadnje sad u 21 tj.
    napravila sam i fetalnu ehokardiografiju za svaki slučaj i nije mi preporučana amnio na osnovu svih nalaza. ne znam, nemam pojma...bojim se povremeno, premda sada sve manje...
    Posljednje uređivanje od mojatika : 06.03.2014. at 09:31

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

hej mojatika hvala na riječima vezano za moju situacijum, amnio-uzv-biokemijski...sve mi je jasno koliko smo prošli, ali sam svjesna da ipak nije ni taj uzv kristalna kugla pa ta činjenica nekad kopka. najgore mi je bilo tamo oko 18 tj kada je bilo vrijeme za amnio, lai smo to prošli i sad čekamo idući tjedan za pregled, bit će 25 tj.
    Posljednje uređivanje od Least123 : 07.03.2014. at 08:31

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Least123 prvotno napisa Vidi poruku
    hej mojatika hvala na riječima vezano za moju situacijum, amnio-uzv-biokemijski...sve mi je jasno koliko smo prošli, ali sam svjesna da ipak nije ni taj uzv kristalna kugla pa ta činjenica nekad kopka. najgore mi je bilo tamo oko 18 tj kada je bilo vrijeme za amnio, lai smo to prošli i sad čekamo idući tjedan za pregled, bit će 25 tj.
    Nama je nazalost bio upravo to...vidjelo se sve.Kako je bilo na uzv tako je i izgledao.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •