gle, ja sam u prvoj T radila jer sam se super osjećala, a u drugoj sam zbilja morala na komplikacije i kukala jer mi je u tom slučaju lova koju sam dobivala od HZZoa bila za skoro 2000kn manja od moje plaće. dakle, to se isplati samo onima koji imaju manju plaću od 4250 ili otprilike toliku. znam da puno ljudi dobiva malu plaću ili nikakvu, ali ima i onih koji imaju mrvicu više od toga pa tima to baš ne paše. stoga, ne treba generalizirati

.
i ja sam se s 2. djetetom vratila nakon 6 mj. a MM je nastavio 2. dio jer ima još manja primanja od mojih, koja baš i nisu prevelika. s 3. djetetom planiram ići na pola radnog vremena jer tih 3, odnosno čak i 5 godina, ako se vratiš nakon 6 mj. raditi, dobivaš 1660 kn od HZZoa (kao da si full 3 godine doma) i polovicu plaće od poslodavca, pa si razmisli i o toj opciji, ako vam financijski odgovara.
a glede sitnih lopovluka, duugo će još proteći vode ispod Savskog mosta prije negoli se nekaj pokrene u pozitivnom smilsu, i zato mislim da ne treba uzimati od trudnica i rodilja, od penzionera ili potplaćenih prosvjetara

. a te skupine uvijek prve nagrabuse kad se idu rezat plaće ili primanja...