Pcelice, slobodno ti rolaj ocima, ne smeta me, rekla sam da ne mislim da je netko losija mama jer je bila 6 mjeseci doma, niti da je bolja ona koja je doma tri godine
Niti mislim, niti imam pravo na to (kao sto je meni rekla jedna mama u parku, da je ona bolja od mene, jer je uzela neplaceno do 3 godine i bila sa svojim djetetom, a moje jadno dijete odgaja baka

)
Pisala sam o svom primjeru i svojoj namjeri
Jednako doprinosim kucnom budzetu, nisam potplacena i nije mi financijski isplativo - mislim da se pisalo da nema takvih primjera
Na poslu imam zamjenu koja ce biti tamo dok se ne vratim
Tu istu zamjenu ne bih imala da se vratim i idem svako malo na bolovanje - sto je, priznat ce svatko, realna opcija s troje djece u vrticu (baka vise nije opcija, jer je poprilicno bolesna i ide na operaciju)
Moja odluka nije konacna, al necu imati griznju savjesti prema bilo kome, ako odlucim iskoristiti i tu mogucnost
I je, trebat ce rezati, al neke druge stvari bi trebale doci na red prije porodiljnih naknada
Sad, kako Mima kaze, pitanje je koliko je natalitet bitan, jel...
Tebe se tice samo prvih 6 mjeseci pa te to i smeta, a mene smeta i ostalih 6 (ili do 3.godine) jer se tice i mene
Mima, dobro si to napisala