Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
Da, to mi je nevjerojatno. Pričamo o zloupotrebi socijalnih prava i onda se ubaci operacija bolesnog djeteta u inozemstvu. Kaj nije to trolanje?
Pa ne bih rekla. Ti si pocela o tome kako si pet godina kod kuce moze priustiti samo osoba na niskoj poziciji. Konketno moja poznanica iz price , blagajnica u trgovini mjesovitom robom.
i , da , njoj je bilo i novcano puno povoljnije biti doma. 3000 kn ( to je zajedno sa dd) je puno vise od njezine place. Nekome je naravno puno manje. Ali to ne mjenja na stvari da je njezino dijete bilo tri puta na operaciji u inozemstvu , i da je kronican bolesnik.
ovo je roditeljski forum, i svi smo se senzibilni na djecu, ali isto tako mozemo reci da je to puno novaca za osiguranje ( sto zaista jest) pa obzirom da mozda netko zloupotrebljava pravo na lijecenje u inozemstu, treba to pravo ukinuti.

Zapravo sam htjela reci ...zasto bi se roditelj kojiima potrebu ostati doma uz dijete ( iz razno raznih razloga) i ima zakonsku mogucnost -zbog toga osjecao lose ili na grbaci nekom?
Jer neki postovi su bili u tom tonu...