Jeste gledali?
isplati li se otici?
ako sam dobro shvatila nije sinkroniziran?
Jeste gledali?
isplati li se otici?
ako sam dobro shvatila nije sinkroniziran?
nisam gledala, gledao je muski dio famijile, crtic nije sinkroniziran, a decki kazu da je jako dobar. sin mi ima 8.5 godina, pa je mogao sam bez problema pratiti crtic, jer stigne procitati tiltlove.
Nije sinhroniziran, ali mom 6-ogodišnjaku to nije smetalo, kuži se radnja i bez toga. I meni je bio fora, ali ja sam i inače lego fan pa sam malo pristrana.
Moj V je bio tamo na rođendanu, oni su 9 godina i film im je bio predobar. Ja sam samo gledala najavu i meni je to strašno ... ali djeci se sviđa.
Moji su manji, 4 i 7, pa se dvoumim. Obozavaju legice, al neznam bas koliko je film za njih
mojoj curki je 5 i film joj je bio super, a i meni se svidio![]()
Bili smo jučer. Meni je film koma, ne znam zašto, veliki sam ljubitelj Lega. Nije bilo (meni) ni jednog smiješnog trenutka, a nekako volim kad je crtić zabavniji.
Djetetu se svidjelo, samo je u jednom trenutku skoro zaspao.
Uh, i meni jedan od najgorih crtića kojeg sam gledala u zadnje vrijeme. Baš razočarenje.
Curama je bio dobar, bar tako kažu, a one su glavna publika pa nek' bude prolazna ocjena![]()
Ajde, cure, di vam je mladostEverything is awesome
![]()
meni je film bio super, baš sam se smijala. Batman mi je genijalan
Mom četverogodišnjaku je bio malo predug, i na kraju se rasplakao jer nije dobio moralnu satisfakciju i gospodin biznis nije prikladno kažnjen![]()